Sasko je plné, žádné další uprchlíky nemůžeme přijmout. Už i režimní politici volají po zastavení další imigrantské vlny

Sdílet

Současná vlna (další z mnoha) řízené muslimské imigrace přivádí některé spolkové země k zoufalství. Už i prorežimní politici ze stran, které ještě nedávno volali po dalších imigrantech, žádají zastavení přísunu „uprchlíků“. V Německu není místo!

Ministr vnitra Saska A. Schuster (CDU) na partajním shromáždění požadoval minimálně zmrazení přísunu dalších imigrantů. Podle něj je není kam dát a jen od začátku roku přišlo do Saska minimálně dalších 15 tis. ilegálních imigrantů, většinou mladých mužů vojenského věku.

Válka na Ukrajině poskytla globálním elitám další příležitost k zahájení masivního přísunu muslimských přistěhovalců do Evropy. Cílem globální finanční oligarchie je nahrazení původního obyvatelstva barevnými muslimy a likvidace tradičních bílých národů, které historicky mají s příslušníky globální finanční oligarchie své zkušenosti a několikrát se je pokoušeli řešit.

Uprchlíci v Berlíně požadují přísun svých příbuzných

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *