V Barceloně budou muset všichni studenti povinně studovat „klimatickou krizi“. Vynutili si to stávkující aktivisté, s čím přijdou příště?

Sdílet

Na Barcelonské univerzitě budou od roku 2024 povinně studenti všech oborů studovat předmět „klimatická krize“. Povinný studijní blok zavedla universita po 7. denní stávce klima aktivistů z organizace End Fossil Barcelona (konec pevných paliv Barcelona), kteří obsadili prostory univerzity.

Univerzita místo toho, aby je nechala (třeba i násilím) vyvést z budovy, raději aktivistům vyhověla a povinného kurzu se bude účastnit všech 14 000 studentů bakalářských oborů a 6 000 zaměstnanců univerzity.

Neuvěřitelná situace vyvolává dvě otázky:

  1. Kdo za touto podivnou organizací ve skutečnosti stojí, že se jí bojí i vedení univerzity?
  2. Co budou aktivisté požadovat příště? Zákaz masa v kantýně? Zákaz sexu? Organizované hubení barcelonských gojimů jako největších nepřátel planety? Nebo ještě něco bizarnějšího?

Klima agenda se začíná podobat cílené genocidě bílých evropských národů, kdo za ní stojí začíná být také stále patrnější.


Sdílet

One Reply to “V Barceloně budou muset všichni studenti povinně studovat „klimatickou krizi“. Vynutili si to stávkující aktivisté, s čím přijdou příště?”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *