Německá ministryně vnitra falšuje statistiky o počtu přicházejících „uprchlíků“. Německo na prahu další řízené imigrantské vlny…

Sdílet

Německá ministryně vnitra N. Faeserová (Soc. de.) čelí vážným obvinění, že záměrně falšuje počty ilegálních uprchlíky, kteří přišli do Německa od začátku roku. Podle policie to bylo nejméně 101.900 ilegálních imigrantů, podle Faeserové však „pouze“ 57.647.

Přitom je to právě policie, která ilegální imigranty registruje a následně eviduje. Proč ministryně vnitra lže je tedy otázkou. Odpovědí pravděpodobně bude fakt, že Německo je na prahu další masivní uměle vyvolané imigrantské krize. Ani s korona hysterií a válkou na Ukrajině přece islamizece Německa nikam nezmizela a potichu běžela dál. Nyní má být proces náhrady původního bílého obyvatelstva v Německu ještě urychlen.

Podobný vývoj probíhá bohužel i v ČR, kde se jedná o mix ukrajinských a muslimských „uprchlíků“, kteří mají nahradit bílé Čechy. Globální finanční oligarchie se nezastaví před ničím, zatím ale nevyhrála a stále je šance na vymanění se z jha nejstarší mafie světa a jejích uctívačů satana.


Sdílet

One Reply to “Německá ministryně vnitra falšuje statistiky o počtu přicházejících „uprchlíků“. Německo na prahu další řízené imigrantské vlny…”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *