Politické násilí proti opozici před soudem. Vyzradí obvinění, kdo ze státních složek jim pomáhal?

Sdílet

V německých Drážďanech probíhá neuvěřitelný soudní proces. Jde o soud se skupinou levicových násilníků pod vedením jisté Leny E., která fyzicky napadala německé vlastenecké politiky a aktivisty. Došlo k těžkým ublížením na zdraví a ničení majetku poškozených (zapalování aut atd.) Lena E. vedla skupinu levicových násilníků (22-30) z nichž 3 další stojí není s ní před soudem a 4 další mají být brzy obviněni.

V Německu se již delší dobu hovoří o tom, že podobné levicové skupiny jsou napojeny na část bezpečnostních složek a slouží režimu k zastrašování a likvidaci opozice. Otázkou tedy je, zda některý z obviněných nezačne mluvit a soud neproroste do skandálu, který by jen potvrdil realitu.

Levicoví násilníci totiž disponují před útoky informacemi, které jinde než od státních složek získat nemohli. Značky aut, přesné adresy bydliště napadených obětí atd. Podobnými informacemi disponuje jenom stát a oni je měli k dispozici. Kdo jim je předal?

V ČR je situace obdobná. Antiislámští aktivisté si jistě vzpomenou na „muže v hnědé bundě“, který organizoval „útoky vlastenců“ na policii z budovy patřící ministerstvu vnitra. Takových případů by se určitě našlo víc.

Liberálně demokratický režim je jen jiný název pro totalitní diktaturu samozvaných vyvolených vládců světa.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *