Německá vláda bude automaticky rozdávat uprchlíkům občanství. Půjde nejméně o 2 mil. osob. Nemusí umět německy, dokonce ani číst a psát! Ještě někdo pochybuje o plánech na zničení bílé Evropy?

Sdílet

Německá vláda se rozhodla předložit nový zákon, který umožní rozdání německého občanství de facto všem barevným uprchlíkům, kteří přišli ilegálně do Německa v roce 2015. Podle odborníků z ministerstva vnitra by se mělo jednat v první vlně nejméně o 2 miliony osob! Podle zákona mají navíc všechny děti ilegálních uprchlíků narozené v Německu na občanství nárok automaticky. Zákon také ruší veškeré požadavky na znalost němčiny, či minimální gramotnost u starších lidí. Občanství dostanou i „uprchlíci – lékaři a vědci“ , kteří neumí číst a psát! Podle vlády je to nezbytný krok k začlenění uprchlíků do německé společnosti. Jak se začlení uprchlík, který neumí číst a psát sice již vláda neříká, ale to media nezajímá. Cílem je muslimské Německo s nevzdělaným barevným obyvatelstvem.

Pochybuje ještě někdo, že migrace je řízený proces a jeho cílem je likvidace bílých národů Evropy?! Je to proces, který zahájily elity z řad globální finanční oligarchie a týká se i nás Čechů. Na nás jdou zatím pomalu, protože tady nefunguje vnucená „holocaustová a koloniální“ vina. Proto do Čech jsou zatím implementováni „Češi s vietnamskými a afgánskými kořeny“, co na tom, že mnozí rovněž neumí česky skoro ani slovo. Dalším hitem je současná ukrajinizace, kdy jsou vládou ODS P. Fialy do Čech lákáni Ukrajinci a je jim nabízeno tu zůstat navždy na náklady státu. Globální finanční oligarchie nám vyhlásila boj na život a na smrt již před mnoha lety. Přijměme ten boj a bojujme ho, jen tak můžeme jako národ přežít.

Novo Němci

Sdílet

3 Replies to “Německá vláda bude automaticky rozdávat uprchlíkům občanství. Půjde nejméně o 2 mil. osob. Nemusí umět německy, dokonce ani číst a psát! Ještě někdo pochybuje o plánech na zničení bílé Evropy?

  1. je to sice svinstvo ale neni to tak presne jak se zde pise, je treba se drzet faktu
    1. cekaci lhuta na obcanstvi ma byt zkracena z 8 na 5 let
    2. puvodni obcanstvi uz neni treba rusit
    3. cist a psat nemusi umet pouze osoby nad 67 let pokud se trochu dorozumi ustne
    4. nebudou to dostavat automaticky, ta petileta lhuty se musi dodrzet
    ale zhruba 3 miliony to dostanou hned protoze uz v Nemecku ziji kolem 8 let.
    Ti smejdi proste chteji znicit Evropu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *