Židovští aktivisté zahájili rozbíjením tabletů kampaň “ vírou za klima“. Už ne rozum, ale víra! Výsledkem bude chudoba a bída…. pro goje

Sdílet

Skupina židovských aktivistů zahájila na biblické hoře Sinai v Egyptě rozbíjením tabletů kampaň „vírou za klima“. Kampaň má sjednotit příslušníky všech náboženství, kteří mají za klima bojovat nikoliv na základě vědeckých poznatků (ty symbolizuje tablet), ale na základě víry. Lidé tak mají odhodit rozum a mají se řídit vírou, kterou jim naordinuje někdo druhý. Nějaký věrozvěst údajné klimatické katastrofy.

Akce se zúčastnili židovští podnikatelé se solární energií a židovští aktivisté z nejrůznějších ekologických organizací. Křoví jim k tomu dělalo několik zástupců křesťanských enviromentálních skupin z Evropy.

Oficiální verze pro veřejnost byla, že se symbolické rozbití tabletů má znázorňovat rozbití desek s 10. přikázáními Mojžíšem, když je židé nechtěli přijmout.

Pak si ale čtenář uvědomí, že za globální klima hysterií, která nemá žádné vědecké opodstatnění, stojí globální finanční oligarchie, tak celou hru hned pochopí.

Výsledkem bude chudnutí a bída…. pro goje na celém světě. Nechají si to líbit? Za sebe říkám, že ne!

Joe Nowak, Chicago, USA

článek nemusí vyjadřovat názor redakce


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *