EU byrokraté zuří, „Kdo bude dělat cenzory a mazat „zakázané“ příspěvky?!“ E. Musk propustil všechny zaměstnance bruselské pobočky Twitteru.

Sdílet

Nový majitel sociální sítě Twitter E. Musk má v plánu udělat z této sociální sítě „ráj svobody slova“. Jedním z jeho prvních kroků bylo propuštění všech zaměstnanců pobočky v Bruselu. To rozzuřilo unijní byrokraty, protože nebude nikdo, kdo by mazal „zakázané a nevhodné“ příspěvky. Jinými slovy provádět cenzuru. EU totiž požaduje nejenom mazání příspěvků, které porušují existující zákony. EU požaduje mazání všech „zraňujících“ příspěvků, které by se mohly dotknout jemnocitu nejrůznějších vyvolených menšin jako LGBT++P, uprchlíci atd.. Jinými slovy jedná se o cenzuru, která si v ničem nezadá s jinými totalitními systémy.

Ono je to vůbec podivná situace, protože legislativa jednotlivých států EU je různá. Například kritika židů je zakázána v Německu, ČR a třeba na Slovensku (pod záminkou popírání holocaustu), ale třeba v Dánsku to trestné není. Přesto EU chce, aby takové příspěvky byly mazány po celé EU. Zkrátka EU a svoboda slova jsou dva zcela protichůdné proudy.

Češi a Slováci si musí uvědomit, že problém nejsou EU byrokraté. To jsou jen výkonné loutky. Nemá smysl požadovat odvolání nějaké Jourové, když místo ní přijde „Bourlová“ , která bude stejná, nebo horší. Je třeba se podívat na ty skutečné totalitáře z řad samozvané vyvolené menšiny, kteří jako globální finanční oligarchie za cenzurou a likvidací svobody slova stojí. Těch a jejich 5. kolony u nás doma je třeba se zbavit a pak můžeme obnovit svobodu slova v plném rozsahu. Jestli se někomu nelíbí, že Češi a Slováci chtějí svobodně diskutovat o nějaké historické událost, ( třeba tzv. židovský holocaust, či kdo jsou organizátoři masové migrace, lgbt++p agendy atd.), tak má mít smůlu a ať se odstěhuje někam jinam, kde podobné totalitářské praktiky lidé tolerují! Češi a Slováci je nechtějí, oni se svobody slova nebojí, protože o své minulosti a záměrech nemusejí lhát!


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *