Maďarský premiér V. Orbán, “ o uprchlíky máme zájem, ale jen o ty bílé ze západní Evropy

Sdílet

Maďarský premiér V. Orbán poskytl rozsáhlý rozhovor webu Junge Freiheit (Mladá svoboda), který je blízký německé opoziční straně AfD. Na dotaz redaktora, zda má Maďarsko zájem o uprchlíky, nebo je bude nadále odmítat, odpověděl. „Máme zájem o uprchlíky, ale jen o ty bílé ze západní Evropy“! Podle Orbána se mnoho bílých Evropanů v posledních letech stěhuje do Maďarska, protože chtějí žít v normální zemi, která se hlásí k křesťanským hodnotám. Jsou prý vítáni a v zemi s nimi nejsou problémy.

Orbán v rozhovoru odmítl západní koncept „multi kulti“, kterému se prý Maďaři budou ze všech sil bránit.

Orbán je v otázce imigrace v ostrém konfliktu se západními politiky a jejich vazaly (třeba české a slovenské politické „elity“), kteří prosazují nahrazení vlastního obyvatelstva dovezenými barevnými imigranty. Podle plánu globální finanční oligarchie.

Češi dnes mohou Maďarů jen závidět jejich premiéra Orbána a Ukrajincům premiéra Petra Fialu.


Sdílet

2 Replies to “Maďarský premiér V. Orbán, “ o uprchlíky máme zájem, ale jen o ty bílé ze západní Evropy

  1. Palec nahoru za poslední větu ,jó maďaři ti dokáží vědět co chtějí a v občanské jednotě volit Pana Orbána desetiletí.
    V minulosti mi maďarský kolega řekl ,že nás -čechy nemají rádi protože jsme zapříčinili rozpad Rakouska – Uherska.

    1. Já bych to spíš historicky viděl takto, na rozpad R-U bylo zaděláno už za vlády Franze Josefa I. Docházelo k rozeštvávání národů v rámci monarchie. Sarajevský atentát byl tohot vyústěním. Pokud by se sarajevský atentát nezdařil, mohl existovat ve střední Evropě velký státní útvar s uspořádáním podobnému USA. No a to se velmocem nehodilo příliš do krámu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *