„Jsi těhotný“, ptají ve ve Velké Británii mladých chlapců (12). Tohle je ten západ, kam chtějí „české“ elity patřit?

Sdílet

Ve Velké Británii se zdravotní úřady začnou ptát všech osob ve věku 12-55 let před některými vyšetřeními, zda jsou těhotné. Bude se to týkat i chlapců ve věku od 12 let! Prý se jedná o zavádění nejlepších postupů a standardů (best practices) v britském zdravotnictví.

Rodiče představte si to. Jdete s vaším 12. letým synem na vyšetření a tak se ho zeptají, zda náhodou není těhotný? Připadá vám to normální? Nepřipadá, že?! Britským elitám to ale normální připadá a to dokonce ve V. Británii vládne Konzervativní strana, údajný zastánce tradičních hodnot.

Šílenství současného západu se stupňuje a začíná zasahovat všechny sféry života společnosti.

Tohle je ten západ, kam chtějí současné české „elity“ patřit?! Většina Čechů o nic takového nestojí, přesto to politické elity prosazují. Komu se tyhle „národní elity“ cítí být odpovědné? Český národ a volič to podle všeho nejsou!


Sdílet

2 Replies to “„Jsi těhotný“, ptají ve ve Velké Británii mladých chlapců (12). Tohle je ten západ, kam chtějí „české“ elity patřit?

  1. Biologie a lékařská věda ustupuje LGBT… agendě.
    Pokud mám vztáhnout otázku z titulku na sebe, tak toto není ten západ, ke kterému chceme patřit.

  2. Nedivte se vzdyt to je pripravovano hodne dlouho a s nastupem Bidena to ovladli naprosto ze zadu nejhorsi „e;ity“ co lze dohledat .Vzdyt polovina vlady jsou buzeranti a lesby a to vse z kruhu ke kterym Biden mluvil (gurum)jiz v r 2013 to bylo podekovani zidovskym vudcum za prosazovani homosexualismu do spolecnosti .V te dobe byl vicepresident pod Onanou jez je pod obojiTakze co kdo chce ,treba filovy hnuh zjisti z emiluje zrzveho spratka z vnitra a verejne to v poradu u Moravce vyznat verejnosti

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *