Maďarsko, Srbsko a Rakousko uzavřely antiimigrační pakt navzdory Německu a EU. Bude konec s řízenou migrací…?

Sdílet

Vlády Maďarska, Srbska a Rakouska uzavřely pakt, který má s okamžitou platností začít bránit masové imigraci z Afriky a Asie. Podle jejich čelních představitelů rakouského kancléře Karla Nehammera, maďarského premiéra Viktora Orbána a srbského prezidenta Aleksandra Vucice imigrační politika EU zcela ztroskotala a je třeba zastavit imigrační turistiku. Výše uvedené vlády hodlají převzít ochranu svých hranic do vlastních rukou a aktivně bránit organizované imigraci do EU.

Evropa aktuálně čelí další masové vlně barevných imigrantů z celého světa. Česko je dnes jedním z cílů masové imigrace, což ukazuje i masivní počet barevných mladých mužů v ulicích českých měst. Vše za tiché podpory současné i předchozích vlád.

To je v přímém rozporu vůči oficiální politice EU a vlád Německa, které od začátky masivní imigraci podporují a financují. Proti imigraci se staví i nová Italská vláda a Chorvatsko. Dochází ke zjevnému štěpení, kdy se jižní a východní Evropa začíná pod tlakem původních obyvatel otevřeně stavět proti masové výměně obyvatel za černé imigranty.


Sdílet

One Reply to “Maďarsko, Srbsko a Rakousko uzavřely antiimigrační pakt navzdory Německu a EU. Bude konec s řízenou migrací…?”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *