Divoká přestřelka mezi pašeráky uprchlíků a maďarskou policií kousek od Budapešti. Ozbrojení uprchlíci ostřelovali policii z jedoucí dodávky jako v hollywoodském trháku

Sdílet

Další vlna řízené uprchlické krize dopadá na celou Evropu a nabírá na intenzitě i brutalitě. Ukazuje to poslední událost z Maďarska. Policejní hlídka sledovala podezřelou dodávku a pokusila se jí zastavit. K překvapení policistů se z okénka vyklonil tmavý uprchlík/pašerák a začal z pistole ostřelovat za ním jedoucí policii. Policisté se ale nedali zastrašit, dodávku dál sledovali a kousek od Budapešti dodávka musela kvůli dopravní zácpě zastavit. Černí pašeráci vyskočili z auta s napřaženou pistolí a při útěku dál pálili na policii a pokusili se zmizet v nedalekém lese (video z akce zde). Policie uspořádala na agresory zátah za pomoci speciálních jednotek a oba uprchlíky původem z Iráku dopadla. Nyní je čeká soud a přísná trest.

Incident je ukazuje, že pašeráci podporovaní EU a také vládami některých zemí (Německo, Francie, Holandsko, Belgie, Švédsko atd.) mají stále větší sebevědomí a drzost. Vycházejí z přesvědčení, že se jim nakonec stejně nic nestane, protože mají podporu z nejvyšších míst. V proti imigrantském Maďarsku ale budou mít asi smůlu a skončí na léta v kriminále.

Je tedy jen otázkou, kdy začnou používat lepší zbraně (samopaly, granátomety – z Ukrajiny se jich do EU dováží dost) a dojde k úmrtí zasahujících policistů, nebo náhodných kolem jedoucích občanů.

Nebezpečí bohužel reálně hrozí i v ČR i zde probíhá pašování barevných uprchlíků v masovém měřítku. Zapojeny jsou především muslimské (albánské, turecké, kosovské, arabské) mafie a Vietnamci, kteří pomocí dodávek převážejí uprchlíky do Německa. V případě Vietnamců je mnoho z nich ozbrojeno ilegální střelnou zbraní a v oblibě mají samopaly škorpion CZ61 upravené na střelbu dávkou. Každý, kdo tuhle zbraň zná, ví, co by dokázala natropit někde na dálnici nebo ulici českého města. Vláda „Ukrajince“ Fialy de facto imigraci podporuje a pašerácké mafie kryje. Proto není již dnes otázkou, zda k podobnému incidentu u nás doje, ale kdy k němu dojde.

Maďarská policie zasahuje proti ozbrojeným pašerákům se zbraní v ruce

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *