Konflikt na Ukrajině spěje k příměří. Je čas zahájit urychlený odsun ukrajinských „uprchlíků“ zpět do jejich vlasti a zachránit tak kolabující české školství a zdravotnictví

Sdílet

Podivné vyklizení Chersonu ze strany ruské armády a následný nezájem USA eskalovat ukrajinsko-polskou provokaci s raketami na polském území naznačuje, že mezi USA a Ruskem došlo k dohodě a brzy vypuknou jednání o (dočasném) příměří. Rusku připadne celý Donbas a dále bývalá Východní Ukrajina až po řeku Dněpr. Na zbytku území bude nadále existovat kvazi stát „Ukrajina“ řízená ze zahraničí. V každém případě to bude znamenat zastavení bojů. Nic ne tom nezmění ani válečné šílenství „českých“ protektorátních „elit“.

To ale nastoluje otázku pobytu ukrajinských „válečných“ uprchlíků na jejich dovolené v ČR. Pod jejich náporem kolabuje české zdravotnictví, došlo k prudkému úpadku českého školství a Ukrajinci představují obří zátěž pro sociální systém.

Lidsky nám sice může být líto Ukrajinců, že už nebudou mít zdarma k dispozici kvalitní české zdravotnictví a ještě relativně slušné školství, obzvlášť pro ty chudé Ukrajince to může být problém, ale to se nedá nic dělat. Tyto instituce jsou určeny primárně pro české občany, kteří si je vybudovali a platí! Navíc válka skončila a oni se musí vrátit do své vlasti! Většina Ukrajinců přijela z oblastí, kde se nikdy nebojovalo a mají se kam vrátit.

Odváží se s tímto požadavkem přijít parlamentní opozice z SPD?

V.M. řadový člen SPD

redakci je jméno autora známo, ale z důvodů obav o jeho bezpečnost ze strany vládnoucího režimu ho neuvádíme…. to to ten liberálně demokratický režim dovedl daleko, což?!


Sdílet

One Reply to “Konflikt na Ukrajině spěje k příměří. Je čas zahájit urychlený odsun ukrajinských „uprchlíků“ zpět do jejich vlasti a zachránit tak kolabující české školství a zdravotnictví”

  1. Pan V.M. je bohužel závistivé komunistické hovado, stejně jako mnoho dalších, kteří v SPD po čistkách a léta trvající deziluzi zůstalo. Slušní a čestní lidé z SPD dávno odešli, protože s tímto spolkem degenerátů a levičáků nechtěli mít nic mít – viz gen. Blaško. Na vyklizení Chersonu nebylo nic divného. Pokud se tam nechtěli Rusové nechat obklíčit, vyhladovět a rozstřílet, zvolili jediné logické a správné řešení. Tak jednoduchou věc ovšem člen SPD nechápe, proto mu to připadá podivné. O tom, že by Rusku připadl Donbas, nemůže být ani řeč, už jenom proto, že kdo ovládá Krym, ten ovládá Černé moře. Tzn., že Američané budou chtít, aby Ukrajina dostala Krym zpět. Aby dostala zpátky Krym, musí nejdřív dostat Donbas. Je to jednoduchá logika a stačí krátký pohled na mapu, aby to člověk pochopil. Jenže logika a samostatné myšlení není silnou stránkou obdivovatelů Ruska a Putina, proto tento retardovaný zlovolný levičák z SPD píše tyhle kraviny, kde přání je evidentně otcem myšlenky. https://www.youtube.com/watch?v=yTSBP7-ba1k&t=6s

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *