Imigrační neziskovkáři si žijí jako „prasata v žitě“ Od EU dostávají desítky milionů a naprostou většinu spotřebují na své výplaty

Sdílet

Pro imigrantská neziskovka Organizace pro pomoc uprchlíkům vedená neslavně proslulým „celoživotním neziskovkářem“ Martinem Rozumkem si rozhodně na nepřízeň grantových komisí v EU nemůže stěžovat. Na svoji činnost dostává desítky milionů každý rok. Jelikož je to práce idealistická, tak jistě náhodou si většinu darovaných peněz neziskovkáři rozdělí na své platy.

A nežijí si špatně. Podívejte se sami, jak si mastili kapsy v posledních 4 letech, kdy tu údajně žádní imigranti nebyli. Z níže uvedených čísel je patrné, že 3/4 všech finančních prostředků spotřebuje vykutálená neziskovka přímo na své mzdy a tento podíl se trvale zvyšuje.

 2018201920202021
Dotace celkem v mil. Kč34,234,139,341,4
Z toho mzdy v mil. Kč24,725,730,931,9
Mzdy v %72,275,378,677

Ještě horší je fakt, že kolem 80% všech prostředků pochází od EU, která se tak otevřeně snaží o rozvrat naší země a nahrazení bílých Čechů barevnými imigranty. Je na čase z tohohle spolku šílenců vystoupit!

To vše za přihlížení místní protektorátní vlády a je jedno zda tam zrovna sedí „Slovák“ Babiš, nebo „Moravák“ Fiala. Česko má zjevně velmi omezenou suverenitu a je to ještě horší než za Brežněva!


Sdílet

2 Replies to “Imigrační neziskovkáři si žijí jako „prasata v žitě“ Od EU dostávají desítky milionů a naprostou většinu spotřebují na své výplaty

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *