Další 2 dívky (11, 14) znásilněny barevnými uprchlíky ve Vídni. Násilí proti bílým ženám nebere konce. Na vině je režimní miltikulti propaganda a boj proti „rasismu“

Sdílet

K dalším dvou případům znásilnění mladistvých ze strany muslimských imigrantů došlo ve Vídni.

Dva muslimští muži (Iráčan a „Rakušan“) nalákali naivní mladé dívky (11, 14) do bytu, kde je znásilnili.

Policie se sice snažila případ bagatelizovat tím, že starší dívka měla sex s uprchlíkem dobrovolně, ale její pohmožděniny ukazují na něco jiného.

Je to další z nekonečné řady znásilnění bílých dívek barevným (muslimskými) imigranty. Na vině je především vláda, která imigranty do země vozí a pak její multi kulti propaganda na školách. Kde jsou dětem uprchlíci a jejich kultura líčeni „stejná jako ta naše“ a výsledek je pak traumatický zážitek na celý život. Vinu nesou rovněž media, která bojují proti údajnému rasismu a podporují tak onu multikulti propagandu vlády. Vinu ale nesou i rodiče. ti mají dětem zakázat se s barevnými imigranty stýkat. Jenže to je těžké, když ve škole a v mediích je dětem říkán pravý opak a jsou naopak cíleně rozeštváváni proti rodičů.

Hlavní viník je globální finanční oligarchie, které šílené protinárodní vlády a media slouží. Chcete zpátky vaši zemi? Pak se musíte zbavit jejího vlivu a to nejlépe tak, že se zbavíte jí 5. kolony u vás doma. S tou nikdy dohoda nebude možná, oni nás považují za zvířata a svůj majetek. Vedou proti nám likvidační válku již mnoho let. Je čas se jim postavit v boji a definitivně jí porazit a zničit.


Sdílet

One Reply to “Další 2 dívky (11, 14) znásilněny barevnými uprchlíky ve Vídni. Násilí proti bílým ženám nebere konce. Na vině je režimní miltikulti propaganda a boj proti „rasismu“”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *