Fialova vláda jako parta koloniálních úředníků. O českém majetku dodávaném na Ukrajinu se rozhoduje v zahraničí

Sdílet

Koloniální status Česka už je možné vyhlásit veřejně. Důkazem toho je poslední dodávka 90 tanků T-72 B ze skladů „české“ armády na Ukrajinu neoznámila veřejnosti „česká“ vláda, ale primárně zahraniční media. Ta informovala, že USA a Holandsko provedou a údajně zafinancují modernizaci tanků a dodají je na Ukrajinu. Oficiálně sice Ukrajina děkuje i Česku, ale to zda hraje pouze roli „křoví“.

Rozhodnutí o dodávce tanků nebylo přijato v ČR, protože západ zatím chce ukrajinskou armádu vybavit pouze výzbrojí ze skladů svých koloniálních satelitů ve východní Evropě. Mezi ně bohužel patří i ČR. Loutky jako premiér Fiala, předsedkyně sněmovny Pekarová, či předseda Senátu Vystrčil se dokonce ve svém lokajském koloniálním postavení vyžívají a ve světě dělají Čechům ostudu. Vedle nich byl i Miloš Jakeš politik mezinárodního rozhledu a ČSSR „suverénní“ zemí.

S narůstající krizí se pro náš národ opět objevuje historická příležitost zbavit se jha a získat opět národní suverenitu a svobodu. Jen ve falšovaných volbách to nepůjde.

František z Moravy


Sdílet

3 Replies to “Fialova vláda jako parta koloniálních úředníků. O českém majetku dodávaném na Ukrajinu se rozhoduje v zahraničí

    1. Jakes byl vlastne ve srovnani s temito lokaji a puppets a slouhami jura a narodni hrdina .Tato zumpa hoven si zaslouzi jen vylit do kanalu ,pokud mozno jeste za ziva

  1. Kolikpak za to zinkasovali, příslušní politici? Není to, čirou náhodou, praní peněz, ve prospěch kolaborantů, velezrádců, kteří loupí a vykrádají ČR, přičemž ty kufry peněz, které ůdajně vozí američané po světě, aby byli političtí prostituti svolní i se zničením států a národů, kterým mají sloužit?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *