Co ukázaly americké volby? Liberální lžidokracie se kvůli falšování u voleb zbavit nelze. Jaké možnosti lidem zbývají?

Sdílet

V USA nám právě proběhly tzv. mid. term elections, které téměř vždy vyhrává opozice. Předvolební průzkumy jednoznačně hovořily o velké vítězství Republikánů, které se nakonec nekonalo. Sčítání zatím stále ještě probíhá, ale je jisté, že volby dopadnou podle potřeby vládnoucího „deep statu“. Analytici se předhánějí v různém vysvětlení výsledků. Prý my Američané údajně jsme s Bidenem a jí naordinovanou ekonomickou krizí spokojeni (no asi jak kdo!), prý chceme Ameriku bez Trupma a podobné výplody zaplňují oficiální media.

Přitom volby stejně jako ty prezidentské provázejí rozsáhlé volební podvody, Opět se objevují podivné korespondenční hlasy, opět „nefungují“ volební stroje, opět volí „nebožtíci a neexistující voliči“.

V Evropě to není jinak, V Německu se budou opakovat parlamentní volby ve 2500 okrscích v Berlíně, kvůli masivním volebním podvodům. Rakouský prezident se volil třikrát. Ve Francii byly u voleb neplatné volební lístky, v ČR poprvé v historii agentury významně podhodnotily zisk havlistické koalice SPOLU atd. atd….. (poznámka redakce)

Co z toho plyne? U voleb se liberální lžidokracie zbavit nelze. Volič nic skutečně ovlivnit nemůže a režim si volby našvindluje podle potřeby.

Jaké tedy mají lidé jiné možnosti na změnu vlády? Mezi nenásilné prostředky patří demonstrace, stávky a občanská neposlušnost mezi kterou patří třeba i odmítání placení daní.

Pak je tu násilný odpor proti totalitě, který garantuje americká ústava. Bohužel v USA vše směřuje k násilnému řešení, které bude mít podobu občanské války a následného rozpadu USA.

Mike Donák, Texas, USA


Sdílet

One Reply to “Co ukázaly americké volby? Liberální lžidokracie se kvůli falšování u voleb zbavit nelze. Jaké možnosti lidem zbývají?”

  1. samozrejme ze volby nic nezmeni, neni treba se domnivat ze vyhra republikanu by neco zmenila, obe partaje jsou pouze dve kridla jedne a teze pejzate mafie. Tak to je ve vsech NATO demokraturach. Ani demonstrace nic nezmeni, obcan muze pouze svym jednanim systemu uskodit kdyz omezi nakupy na minimum, prestane uzivat kreditni karty, splati sve dluhy nebo si je vubec neudela a vyzvedne veskere uspory z bankovniho konta. Kolaps tohoto podvodneho padelatelskeho penezniho systemu je na spadnuti a tim se to muze urychlit. Veskera moc teto mafie spociva na legalizovanem padelani obeziva za ktere si nakupuji politicke korupcniky,a system bez neustale rostoucich dluhu nemuze prezit, je to proste financni pyramida.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *