Do Velké Británie dorazila chudoba, do potravinových bank začínají chodit i běžní pracující. Zdravotní sestry, mladé rodiny…. Na válčení na Ukrajině ale mají tamější elity peněz dost. Kdy dorazí chudoba i do Česka?

Sdílet

Ve Velké Británii se začíná stále víc projevovat chudoba, která je způsobena uměle vyvolanou ekonomickou a energetickou krizí. Do potravinových bank začínají podle jejich zaměstnanců přicházet i lidé, kteří normálně pracují a nikdy podobnou pomoc nepotřebovali. Zdravotní sestry, mladí lidé, mladé rodiny, důchodci. Tedy žádní pobudové, nebo narkomani a alkoholici. Podobný problém je s topením, chudší rodiny se bojí zatopit, aby se nedostaly do exekuce a nebyly vystěhovány na ulici. Pokud je nějaká rozsáhlejší pomoc někomu poskytována, pak jsou to cíleně dováženi barevní imigranti. Těm vláda platí topení, bydlení, zdravotní péči atd.

Britské elity ale situace nijak nevzrušuje, dál se věnují svému válčení s Ruskem na Ukrajině, kam posílají obrovské dodávky zbraní, které obsluhují britští vojáci, kteří jsou již naplno zapojeni do válečného konfliktu. Řada z nich navíc na konfliktu a energetické krizi pohádkově bohatne.

Ono to není nového. Je málo zemí na světě, kde elity tak pohrdají obyčejnými lidmi jako ve Velké Británii.

Kdy dorazí podobná chudoba i do ČR? Zatím lidé ještě nedostali doplatky za energie a mají úspory. Zatím ještě nedošlo ke krachu větších podniků a masovému propouštění.

Větší společenskou krizi lze očekávat zhruba na přelomu února a března příštího roku. Pak se bude lámat chleba. Využijí ji Češi k osvobození se od jha a vykořisťování globální lžidokracií a jejich místní kumpánů a jejich služebníků? Taková příležitost se nemusí zase hned opakovat.

Mike Donák, Texas, USA


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *