Co by znamenalo otevřené zapojení Česka do války proti Rusku? Represe, zatýkání a teror opozice, chudobu, hlad a úmrtí desítek tisíc Čechů za cizí americké-židovské zájmy

Sdílet

Podivný incident s dopadem údajně ruských raket na polské zemědělské družstvo nese všechny známky provokace s cílem dosáhnout otevřeného zapojení jednotek NATO do války proti Rusku. Západní jednotky na Ukrajině bojují od začátku konfliktu jen se jim zatím říká „dobrovolníci“. Rusko tuhle hru přijalo, protože se obává eskalace a vypuknutí 3. světové války.

Údajně zasažený polský Przewodow se nachází ve vzdálenosti desítek kilometrů od jakékoliv strategické infrastruktury, na kterou Rusko útočí. Také se ještě nikdy nestalo, aby by se ruské rakety významně minuly cíle. Najednou se to má stát hned dvěma raketám Kalibr? PR prezentace údajných útoků na civilní ukrajinské objekty jsou důsledkem dopadu raket protivzdušné obrany Ukrajiny a západních států, které nezasáhly cíle.

Jsme v situaci novodobých Gliwic, které mají být záminkou k otevřenému útoku na Rusko. 3. světová válka klepe na dveře. My jen musíme doufat, že nebude jaderná.

Co by znamenalo otevřené zapojení Česka do konfliktu s Ruskem pro českou společnost? Liberálně demokratický režim by měl „záminku“ k zahájení otevřených represí proti názorovým oponentům, Rozjel by vlnu zatýkání, věznění a mučení pravděpodobně i fyzická likvidace opozice, zákaz opozičních medií, zákaz svobody shromažďovaní atd. Na národ by režim uvalil ekonomickou diktaturu. Výsledkem by byl propad celé země to totalitní chudoby.

Současně by byla vyhlášená povinná mobilizace a stovky tisíc mužů by musely rukovat do války, na kterou nejsou ani trochu připraveni. Výsledem by byla smrt desítek tisíc z nich.

Jak mají Češi na případné vyhlášení války Rusku reagovat?! Otevření kritici režimu a lidé známý jiným názorem nesmí dopustit, aby je režim zatkl a uvěznil. To by byl jejich fyzický konec. Odejděte do ilegality, pokud vás budou chtít zatknout braňte se všemi prostředky včetně použití zbraní proti zatýkajícím komandům. Vaší výhodou bude, že režim není na podobné masivní represivní akce připraven, Policie čítá asi 55 tisíc mužů a mnozí z nich loajalitou k režimu zrovna neoplývají. Armáda bude válčit s Ruskem. Možností je nasazení komand „uprchlíků“, kteří sem byli v posledních letech tajně dovezeni a vidíte je každý den na ulicích velkých měst. Jenže oni neznají jazyk, prostředí atd. a jejich vliv by nebyl velký. Musela by tedy být nasazena na výpomoc nějaká „spřátelená“ armáda jako Bundeswher, US Army a pod.

Běžný Čech by se měl uchýlit k pasivní rezistenci. V žádném případě se nesmí nechat odvézt do války. Ať si za zájmy svých soukmenovců z Chazárie bojují Fiala, Benda, Pojar, Fischer, Gabal, Gunzberger, Bureš atd. sami! Vy ostatní sabotujte pasivně případné válečné úsilí režimu jak jen můžete. Pokud budou probíhat velké protiválečné demonstrace, tak se jich zúčastněte.

Místo dopadu údajných ruských raket na polské bývalé JZD se nachází desítky kilometrů od nejbližších cílů strategické infrastruktury.

Česko a Češi musí zůstat mimo tuhle válka. Není to jejich válka a zájmy americko-židovských kruhů jsou v přímém rozporu s českými zájmy. Češi nebudou bojovat proti jiným Slovanům, odmítli to v roce 1941, odmítnou to i nyní! Jen to jim zaručí možnost tento konflikt přežít jako národ!

Jow Nowak, Chicago, USA

článek nemusí vyjadřovat názor redakce


Sdílet

One Reply to “Co by znamenalo otevřené zapojení Česka do války proti Rusku? Represe, zatýkání a teror opozice, chudobu, hlad a úmrtí desítek tisíc Čechů za cizí americké-židovské zájmy”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *