Z průmyslového Německa se stává muzeum průmyslu, varují němečtí podnikatelé. Politiky to nezajímá, jejich cílem je deindustrializace Německa

Sdílet

Podle prezidenta svazu Německého chemického průmyslu (VCI) Markuse Steilemanna se Německo mění z průmyslové země na průmyslové muzeum. Na vině je současná energetická krize a dlouhodobá politika německých vlád. Jejich plány na plný přechod k alternativním energetickým zdrojům označil za utopii, která zlikviduje německou průmyslovou základnu a německý sociální stát a blahobyt. Apeloval na německé politiky, aby jednali a německý průmysl zachránili.

Bohužel ten pán asi nechápe, že deindustrializace Německa (Evropy) je cílem globální finanční oligarchie, která dlouhodobě usiluje o zničení bílých národů a jejich kultury. Největší nenávist příslušníci globální finanční oligarchie cítí po staletí právě vůči Němcům a Rusům (Slovanům), kteří se odmítají nechat dlouhodobě zotročit jejich chorobnými plány na světovládu. Nebo to chápe a bojí se to říct nahlas, aby nebyl obviněn z nějakého -ismu.

Bohužel stejný plán mají globální elity přichystaný i pro Čechy a Slováky a jejich protinárodní vlády se snaží tento úkol splnit ze všech sil a lidé musí konečně nahlédnout v plné nahotě a začít jednat, aby se zachránili. Bude to boj na život a na smrt. Globální finanční oligarchie s běžnými lidmi nikdy neměla slitování a považuje je za své otroky. Dokonce na to má tisíce let starou ideologii a „svaté“ knihy.


Sdílet

One Reply to “Z průmyslového Německa se stává muzeum průmyslu, varují němečtí podnikatelé. Politiky to nezajímá, jejich cílem je deindustrializace Německa”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *