Uprchlík z Afganistánu zneužil německou dívenku (11), odsunut z Německa nebude. Vláda už rozhodla, „afgánský násilník je pro nás důležitější než jeho znásilněná oběť“. „Ukrajinec“ Petr Fiala to vidí stejně

Sdílet

Němci zase nevěří svým očím. Když přišel loni do Německa mladý Afgánec, který se vydával na radu neziskovek za „mladistvého“, tak nikdo netušil, co bude následovat. Již dávno dospělý uprchlík se Němcům odvděčil hned po příjezdu po svém. Znásilnil brutálně bílou německou dívenku (11) ve Schwerinu. Za to byl odsouzen ke směšnému trestu 1 ročního vězení, to v praxi znamená, že nejpozději za 6 měsíců bude zase běhat na svobodě. Sice by měl být podle německého práva odsunut, vláda ale rozhodla, že uprchlík může v zemi zůstat natrvalo. Vždyť to je přece plně v souladu s plánem na islamizaci Německa a likvidace bílých Němců.

Při vyšetřování se rovněž ukázalo, že si uprchlík požádal o asyl již v Bulharsku a v Německu na něj nemá nárok. To nijak nebránilo německým úřadům, aby mu udělily právo na pobyt a sociální dávky.

Na dotazy opozičních poslanců, jak je možné, že podobné individuum je stále ještě v Německu, odmítla německá ministryně vnitra Nancy Faeser (soc. dem.) odpovědět. Stejně jako úřady ve Schwerinu, prý to není možné kvůli „ochraně osobních údajů onoho Afgánce“!

Bohužel podobný scénář praktikuje i „Ukrajinec“ P. Fiala z ODS. I pro něj jsou zájmy chazarských vládců Ukrajiny (oficiálně se to nazývá „zájmy Ukrajinců“, ale o ty vůbec nejde) nadřazeny zájmům českých občanů.

Češi budou muset nahlédnout, že jsou kumpány P. Fialy určeni k likvidaci a pochopit, že u voleb se změna systému dosáhnout nedá. Ty si režim zfalšuje, jak bude potřebovat!


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *