Trans genderový umělec hrál v britské televizi penisem na piano v přímém přenosu! Chtěl podpořit trans genderové hnutí. To je ten západ, kam chtějí „naše elity“ patřit?

Sdílet

Jordan Gray je britský progresivní komik, narodil se jako muž, ale považuje se za ženu. Ženu s penisem je nutno dodat! Tento „ženský“ nástroj se rozhodl využít i při pátečním vysílání na britské televizi Channel 4. Při vysílání v přímém přenosu se rozhodl zazpívat píseň o transkách a při hře na piano mlátil do kláves penisem. Při vystoupení pochopitelně pobíhal po studiu nahý. Podle vlastních slov chtěl podpořit hnutí transsexuálů a jejich přijímání do společnosti.

V britských mediích a intelektuálních kruzích vyvolalo jeho vystoupení mírné nadšení. Jde prý o odvážný a ikonický akt. Patrně se jedná o testovací balonek, co všechno mohou již sexuální devianti na veřejnosti prezentovat. Britská společnost se po mnoha letech vymývání mozků ve školách a v mediích na žádný odpor nejspíš nezmůže a tak příště nejspíš dojde na masochismus a sex se zvířaty.

Za připomenutí stojí, že hru penisem na piano před časem předváděl v ukrajinské televizi i současný prezident V. Zielenski.


Sdílet

2 Replies to “Trans genderový umělec hrál v britské televizi penisem na piano v přímém přenosu! Chtěl podpořit trans genderové hnutí. To je ten západ, kam chtějí „naše elity“ patřit?

    1. tak pokud jde o masove vrahy mame siroky vyber, Churchill,Johnson, Nixon, Kissinger,Bush I, Bush II, Clinton, Obamgutan,Blair, Bidet, nekterym by i batuska Stalin jejich bilanci mrtvol zavidel.
      Usmevne ovsem je, ze nebyt Stalina, asi by sis tady tak debilne nebryndal na tricko.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *