Německý redaktor kritizoval kulturu somálského uprchlíka, který rozsekal dva lidi na ulic mačetou a další dva zranil. Dostal padáka!

Sdílet

Před pár dny somálský uprchlík rozsekal na ulice v Ludwigshavenu za bílého dne dva lidi mačetou. Výsledek dva mrtví Němci a dva další zranění! Tak se to holt v Somálsku dělá…. Německá veřejnost si ještě na pestré multikulturní Německo zcela nezvykla a občas někdo neovládne city a nervy. To se stalo externímu redaktorovi regionální veřejnoprávní německé televize RBB Janu A. Karonovi (narozen v Polsku), které vyrostl kousek od místa brutálního činu a kde stále žijí jeho rodiče . Pod dojmem šokující události napsal na twitter, že „Somálsko je zasraná země s kulturou doby kamenné“ („Shithole-Country mit Steinzeitkultur“). Karon pracuje pro produkční firmu, která pro RBB připravuje některé pořady a relace.

To okamžitě spustilo vlnu zděšení mezi profesionálními „aktivisty boje proti nenávisti“. Nechvalně proslulá Jasmina Kuhnke (asi na úrovni „české“ Kláry Kalibové – židovská aktivistka bojující proti svobodě slova, nebo J. Cempera – homosexuální aktivista bojující proti svobodě slova) hned podala RBB stížnost na „vyvolávání nenávisti“ a požadovala rázný zákrok proti redaktorovi. Vedení RBB jednalo rychle a „drzý“ redaktor bude na nátlak RBB propuštěn. Pochopitelně nedostal žádný prostor na obhajobu. Tak to v totalitních režimech liberální lžidokracie funguje, kdo se odchýlí od stanoveného narativu, bude zničen. Zatím pouze profesně, ale brzy i fyzicky. Lžidokracie se jinak u moci udržet neumí.

„Drzý“ redaktor se navíc odmítl omluvit a za svým vyjádřením si stojí….. co s ním má režim udělat?!

Tohle je ten západ, na který chtějí místní „elity“ patřit?!


Sdílet

One Reply to “Německý redaktor kritizoval kulturu somálského uprchlíka, který rozsekal dva lidi na ulic mačetou a další dva zranil. Dostal padáka!”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *