ODS jako strana „slušnosti a demokracie“? Má na kontě první omezení svobody slova po roce 1989, první zavedení cenzury, plánuje legalizovat volební podvody….

Sdílet

Politici ODS se rádi ohánějí slovem slušnost a demokracie. Kdo nemá stejné názory jako oni, tak je „populista, extremista, nebo rovnou dezolát a ruský šváb“. Proto neškodí trochu si osvěžit paměť, jakou má ODSka historii na poli svobody a demokracie.

ODS byla první strana, která navrhla a prosadila omezení svobody slova po roce 1989 a zavedla první zákony za verbální názorové trestní činy. V roce 2000 byl na návrh dvou poslanců ODS (oba židovského původu) M. Bendy a J. Payna schválen tzv. zákon o popírání holocaustu. Ten měl za následek, že jakákoliv kritika Židů a oficiálního výkladu židovské historie se stala trestným činem. To otevřelo dveře k dalším podobným zákonům, které postavily etnické Čechy do de iure druhořadého postavení vůči „vyvoleným menšinám“.

ODS byla první stranou, která nechala v roce 2022 vypnout alternativní weby, kvůli jinému názoru na ukrajinskou krizi, ale i covid agendu, podivné covid očkování atd. Jednalo se o první oficiální vládní akt cenzury po roce 1989! Skutečnost, že se to později svádělo na „soukromou“ společnost na věci nic nemění.

ODS je jednou ze stran, která navrhuje a bude prosazovat korespondenční volební hlasování, což je oficiální legalizace volebních podvodů.

ODS byla první stranou jejíž primátor B. Svoboda poskytl záštitu pražskému pochodu pýchy Prague pride.

Tak by se dalo pokračovat v dalších oblastech. Imigrace, korupce, omezování státnosti atd. atd.

Politici ODS by měli raději držet pusu a doufat, že k nim Češi jednou budou milostiví, až je budou soudit za zločiny proti národu a vlasti.

ODS bude bojovat za zájmy Izraele až do posledního Čecha?
Takto si nová ODS asi představuje budoucnost CR

Sdílet

5 Replies to “ODS jako strana „slušnosti a demokracie“? Má na kontě první omezení svobody slova po roce 1989, první zavedení cenzury, plánuje legalizovat volební podvody….

  1. „Ze schvalování ruské invaze na Ukrajinu česká policie stíhá nebo obvinila zatím 44 lidí. Celkem eviduje 83 takových případů. Od konce září se policie zabývala zhruba tisícovkou podnětů. Napsal to server iROZHLAS.cz, kterému to řekl mluvčí policejního prezidia Ondřej Moravčík. Oproti minulému měsíci jde o mírný nárůst. Ruská armáda zahájila vpád na Ukrajinu letos 24. února. “
    Kde budou nepratele RISE strilet ? Kobylisy myslim nejsou jiz pouzitelne ,mozna primo na brehu Vltavy -pro vystrahu
    To snad jiz neni mozne co Fialovy hnus si dovoluje .

  2. Kolaboransti smejdi opet blokuji AE news .Vi nekdo neco noveho o znovuotevreni ? Tito ubozaci v Cesku jsou trapnejsi nezli byl Bilak a jeho kohorta praskacu a jinych svini. Buzeranti to se jim hodi k zvaneni nesmyslu o nicem ,dle vzoru svych panicku kde skutecne je velke procento teplousu ve vlade ,mohla by se jmenovat demoTeplarna

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *