Evropská komise počítá v zimě s výpadky energií – tzv. black outy. Pro sebe už si úředníci připravili generátory, pumpy na vodu a strategické zásoby jídla a léků. Jak dopadnou běžní lidé?

Sdílet

Podle EU komisařky pro humanitární pomoc a krizové situace Janez Lenarčič dojde v zimě v výpadkům životně důležitých energií a EK prý připravuje krizové plány až podobné black outy nastanou. Prý se na to státy musí připravit a poskytnout si v rámci evropské solidarity vzájemnou pomoc například dodávkami elektrické energie. Dále krizové vybavení pro případ celoevropské krize je potřeba připravit zásobu generátorů, pump na vodu, strategickým potravin a léků.

Pro EU úředníky a „elity“ jsou již zásoby připravené. Jak ale dopadne běžný člověk? Bude někoho v Bruselu (ve Strakově akademii apod.) trápit, že umřou běžní lidé, protože nebude elektřina, kterou potřebují lidé třeba na dialýze (chronické selhání ledvin), nebo řízené ventilaci (plicní potíže)? Nebude, naopak v jejich chorobných mozcích to bude jen dobře, protože jejich globálním pánům ubude „zbytečných jedlíků“, kteří již nejsou k užitku. Vždyť podle oficiálního narativu je dnes běžný člověk největším nepřítelem planety a jeho smrt vlastně žádoucí?!

Bílý člověk v Evropě je globální finanční oligarchií určen k likvidaci. Jeho záchrana ale leží pouze v jeho vlastních rukách. Kdo spoléhá na Putina, nebo Trumpa apod. , tak špatně skončí!


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *