Zapojí se „ukrajinská“ vláda P. Fialy otevřeně do války proti Rusku? Vyhlásí mobilizaci a stanné právo k potlačení proti režimního odporu? Boj za židovské zájmy jako „česká národní“ politická doktrína?

Sdílet

Situace na Ukrajině se vyostřuje. Na straně ukrajinského režimu již zcela otevřeně bojují zahraniční jednotky, do země proudí stále větší dodávky zbraní především z USA a jejich evropských kolonií. Zatím se jedná především o jednotky polské armády a z dalších zemí bývalého SSSR (Gruzie, Pobaltí) a speciální jednotky a velící kádry USA a Velké Británie, ale to pomalu přestává stačit. Ofenzíva v Doněcku se zadrhla, protože došli lidé. Západ se rozhodl k otevřené konfrontaci a k tomu bude potřebovat čerstvé jednotky do první linie.

Jelikož kolektivní západ a jeho vládci nejraději válčí cizíma rukama, Ukrajinci došli (částečně ve válce, částečně kvůli imigraci – jen v ČR je oficiálně asi 80 tisíc ukrajinských mužů vojenského věku). Kde tedy vzít vhodnou potravu pro ruská děla? Ve střední Evropě! Poláci, Češi, Slováci, Rumuni se přímo nabízejí. Ve všech těchto zemích probíhá od začátku formování potřebného informačního pole. Ruská armáda je líčena jako sbor „neschopných blbů“, které umlátí každý čepicí. Tak proč si neužít nějaké dobrodružství, je podsouváno mladým mužům nudícím se v zatím vyhřátém bytě! Že se to zatím nepodařilo a Rusové si právě připojují po referendech 1/5 území bývalé Ukrajiny? To běžný pojídač párků nepochopí. Propagandistické PR články v režimních mediích se ale objevují stále častěji. Líčení nadšených českých dobrovolníků, kteří údajně chtějí vyrazit bojovat na Ukrajinu, si v ničem nezadá s historickou propagandou před 1. a 2. světovou válkou v řadě velmocí.

Tady v USA sice probíhá antiruská hysterie, ale běžný Američan na ní nemá čas a politici se otevřené války a umírání US boys bojí. Proto vše má podobu „dobrovolných kontraktů“. Inzeráty na práci „bezpečnostní služby“ na Ukrajině se tu ale objevují stále častěji. V amerických koloniích ve střední Evropě to ale bude jinak. Smrt polských, českých, slovenských, nebo rumunských mužů nikoho za velkou louží dojímat nebude.

Vyhlášení mobilizace „českou“ vládou je tedy zcela reálná varianta. Pokusné balonky jsou už vypouštěny. Ona již česká armáda na Ukrajině bojuje, jako obsluha těžkých zbraní dodaných vládou P. Fialy, ale zatím jako „dobrovolníci“. Skutečnost, že jim prezident Zeman předem a priori slíbil amnestii, je toho důkazem. Jenže z české armády zbylo jen expediční torzo a těch pár tisíc vojáků a záložáků západu na válku s Ruskem stačit nebude. Problém je sice v tom, že většina mužů v ČR mladších 50 let nikdy nedržela zbraň v ruce a nemá žádný vojenský výcvik, ale v tom si nijak nezadá se zbytky ukrajinské armády. Současnou ofenzívu proto vedu již skoro výlučně zahraniční jednotky a Ukrajinci jsou využíváni spíš na PR propagandu. I nevycvičený branec se bude hodit.

Záminkou k mobilizaci se paradoxně může stát propuknutí „neřízené“ ekonomické krize. Nedostatek energií a tedy tepla a světla a výpadek základních potravin se svede na Putina a režim vyzve k “ povinnosti vůči spojencům“ jít bojovat na Ukrajině.

Mobilizace a s ní vyhlášený výjimečný stav bude mít pro režim další „výhodu“. Bude možné brutálně potlačit masové nepokoje zbídačených Čechů. K tomu si ostatně „česká“ vláda drží v ČR „armádu“ mladých Ukrajinců a barevných imigrantů. Na policie totiž nebude spoleh. Bída se dotýká i jich a jejich rodin. Jenže povede se režimu vyvolat skutečnou protiruskou hysterii?

Problém pro režim může nastat především v následujících oblastech.

  1. Normální Češi odmítnou narukovat do války, protože proti Rusům nic nemají a mnohým z nich je bližší normální ruský svět, kde žena je žena a muž je muž a rodina muž, žena a děti, než současná západní perverze. Těch pár režimních rusobiců jako Pribáň, Janda a spol. válčí pouze od počítače a do skutečné války nepůjdou. Stejně tak se do války nepohrnou děti P. Fialy. Rakušana, M. Kalouska a dalších protagonistů současného režimu.
  2. V ČR se etabluje silné protirežimní hnutí de facto ve všech společenských vrstvách s výjimkou „městských intelektuálů a přisluhovačů režimu“. Lidé zkrátka odmítnou válku a vyjdou do ulic a režim se pokusí svrhnout. To vyvolá velkou společenskou konfrontaci a destabilizaci, která ale zabrání odvodu branců na Ukrajinu.
  3. Otevřený ozbrojený odpor. V zemi je 350 tisíc držitelů zbrojní licence. Řada z nich je členy domobran, které po režimním útok pouze oficiálně ukončily činnost a de facto přešli do ilegality. Jedná se o paralelní vojenské skupiny, které mohou převzít kontrolu nad určitým územím, nebo přímo vojensky bránit brance před režimními verbíři.

Za připomenutí stojí i cíle a zájmy, za které budou čeští chlapci a muži bojovat a umírat. O Ukrajince nejde a nikdy nešlo. Zemi vede židovský prezident a veškerý majetek a půda je po „privatizaci“ (rozkradení státního majetku) v rukách židovských oligarchů. V židovských kruzích se také již stále víc mluví o vytvoření státu Izrael 2.0 na území, kde kdysi byla chazarská říše jejíž potomci jsou tzv. aškenázští židé. Přitom všichni Židé na začátku války z Ukrajiny organizovaně odjeli, ačkoliv jim oficiálně vycestování zakázala „ukrajinská“ vláda.

České ženy a matky, necháte vaše muže, syny a bratry umírat za židovské zájmy na Ukrajině?

Půjdou Češi umírat za židovské zájmy na Ukrajinu?

Joe Nowak, Chicago, USA


Sdílet

2 Replies to “Zapojí se „ukrajinská“ vláda P. Fialy otevřeně do války proti Rusku? Vyhlásí mobilizaci a stanné právo k potlačení proti režimního odporu? Boj za židovské zájmy jako „česká národní“ politická doktrína?

  1. Nejlíp bylo za Tondy Novotného. To tady žádné armády nebyly, protože jim v tom bránil jak jen mohl. Ale to málokdo ví.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *