Zděšení v Německu. „Barevní imigranti k nám přicházejí z Čech“. Policie žádá hraniční kontroly. Kdo vládne „českým“ pašeráckým bandám?

Sdílet

Německá policie bije na poplach. Podle jejích odhadů přišlo do Německa ilegálně z ČR jen v srpnu 3 000 imigrantů. Většina z nich ze Sýrie, Iráku a Afganistánu. Mnoho z nich dokonce přijíždí vlakem do Drážďan z Prahy. Policie vyzvala vládu k zavedení hraničních kontrol. Vláda ale imigraci podporuje a tak se nestane nic.

Pro Čechy to znamená ale mnoho otázek. Kolik ilegálních imigrantů zůstává v ČR? Ulice velkých českých a moravských měst jsou poseté podivnými individui, které prodávají drogy, prostitutky apod. Kdo ovládá pašerácké gangy. Zde neslavnou roli hrají cikánské gangy z Balkánu i ČR a Slovenska. Aktivně se zapojují i Vietnamci.

Ministr vnitra Rakušan se o situaci nezajímá, jednak vláda migraci de facto podporuje a pak ministr vnitra je zmítán nejrůznějšími korupčními skandály a tak nemá na skutečnou práci asi čas.


Sdílet

One Reply to “Zděšení v Německu. „Barevní imigranti k nám přicházejí z Čech“. Policie žádá hraniční kontroly. Kdo vládne „českým“ pašeráckým bandám?”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *