Francouzská penzistka (89) zbita a oloupena mladistvými uprchlíky o 10EUR. Veřejnost je pobouřena. Video z přepadení v článku

Sdílet

Francouzská penzistka (89) šla v parku v Cannes-La-Bocca domů, když byla zákeřně napadena 3 barevnými mladíky. Nejprve jí jeden praštil do hlavy a další oloupil o tašku a třetí si udělal z přepadení video nahrávku. Žena utrpěla zlomeninu v obličeji a vnitřní krvácení hlavy (video z přepadení zde). Výnos z loupeže byl pro mladíky asi 10EUR.

Policie následně pachatele dopadla. Oficiálně se jedná o mladíky ve věku 14,15 a 14 let. Byť část komentátorů jejich věk zpochybňuje a obává se, že jejich „omlazení“ je důvod, aby neskončili ve vězení. Současná francouzská vláda a prezident totiž zcela podporují masovou imigraci a islamizaci Francie. Francouzská veřejnost je pobouřena, jenže pokud to skončí u pobouření, tak se podobné akce budou dít čím dál častěji.


Sdílet

One Reply to “Francouzská penzistka (89) zbita a oloupena mladistvými uprchlíky o 10EUR. Veřejnost je pobouřena. Video z přepadení v článku”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *