Odsuzování sobotní demonstrace z řad přívrženců liberální lži-dokracie připomíná 50. leta a antichartu. Kdy začnou volat po likvidaci vlastenecké opozice?

Sdílet

Masová protirežimní demonstrace v sobotu překvapila asi všechny. Především pak současný liberálně lži-dokratický režim a jeho přívržence. Ti jsou nejenom v šoku z masivní účasti, ale především z antisystémových požadavků většiny účastníků (nikoliv nutně řečníků). Ti požadovali vystoupení z NATO, EU, požadavek neutrality a další zcela zásadní antisystémové změny, které myjí vymanit zemi z koloniálního sevření globálních parazitů a jejich místních souputníků.

Proto se prorežimní aktivisté ihned vydali na sociální sítě a svými příspěvky si v ničem nezadali s odsuzováním politických oponentů za komunistického režimu. Třeba politička ODS Eva Lecroix, podle té je třeba říci ne, extremistickým vyvolavačům vzpoury! Ne, to není z 50. let, ale z roku 2022 a tohle píše poslankyně ODS! V podobném duchu píše i M. Kalousek, ten se zase vyžívá ve výrazu „slušný člověk“, oblíbené to slovo havlistických podvodníků. K tomu se přidávají pro režimní loutky závislé na grantech a dotacích jako B. Šimoník, Janda a spol. Chybí už jen afgánští „tlumočníci“, „Češi s vietnamskými kořeny“, muslimská komunita a zástupci LGBT komunity… aby bylo zastoupeno celé režimní spektrum.

Je jen otázkou času, kdy tihle lidé začnou požadovat fyzickou likvidaci politických odpůrců. Někteří jako starosta a aktivní člen ODS P. Novotný s tím ostatně už začali. Tady je ale potřeba zpozornět. Pan Novotný je židovského původu a je mu tedy dovoleno říkat i to, co si český goj dovolit většinou nesmí. Proto je dost dobře možné, že to je pokusný balonek režimu, zda je už ten pravý čas na násilné represe proti místnímu obyvatelstvu třeba prostřednictvím místní „ukrajinské armády“ (na policie se spolehnout nelze, i té chodí složenky za energie), která se tu schovala před službou na frontě. Byl to totiž právě p. Novotný, který před časem postavil pomník pomocníkům nacistů Vlasovcům a prošlo mu to zcela bez trestu, a podívejte se, dneska je oslava pohrobků nacistů oficiální politika liberálně lži-dokratického režimu. To asi nebude náhoda....


Sdílet

One Reply to “Odsuzování sobotní demonstrace z řad přívrženců liberální lži-dokracie připomíná 50. leta a antichartu. Kdy začnou volat po likvidaci vlastenecké opozice?”

  1. Pokud vlastenecká opozice vystupuje po boku komančů, tak to není žádná vlastenecká opozice, ale banda dobrodruhů se zatraceně krátkou pamětí, kteří si akorát chtějí užít svých 5 min. slávy před plným Václavákem. Tohle je odsouzeno ke krachu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *