V Anglii začala ve školách otevřená podpora pedofilie mezi malými dětmi. „Nebojte se děti hodného strýčka, chce si jen hrát….“ Jaká náboženství podporují pedofilii?

Sdílet

V některých anglických školách se začala otevřeně mezi dětmi podporovat pedofilie. Dříve byly děti učeny, aby se na ulicích nebavily s cizími lidmi a nic si od nich nebraly. Důvodem byly pokusy perverzních pedofilů „nalákat děti na bonbony“, odvést je někam na odlehlé místo a tam znásilnit, případně zabít. Přesně s tímhle způsobem chování pedofilů totiž měli rodiče a normální společnost zkušenosti a právě proto měly děti od rodičů (škol, policie) zakázáno bavit se na ulicích s cizími lidmi.

To se má změnit výchovou dětí. Dětem je doporučováno, aby se cizinců na ulici nebály, nekřičely strachy a hlavně aby jim neříkaly „pedofile“. Prý je to pro pedofila urážlivé. Naopak se s nimi mají kamarádit a nebát se jich! Cílem kampaně je tak vystavit děti snadněji pedofilním útokům, vždyť údajně i pedofilové mají právo na „plnohodnotný sexuální život“. Podobné perverzní kampaně by se nikdy nemohly ve školách objevit bez souhlasu nejvyšších míst. Politické a společenské elity na západě jsou prolezlé nejrůznějšími sexuálními devianty a úchyly (Francie, Irsko, Belgie, Anglie, Německo atd.).

V případě islamizované Anglie není bez zajímavosti podívat se, které menšiny na to vydělají. Existují totiž náboženství, kde je pedofilie povolená. Mezi ně patří především islám, málo známé ale je, že pedofilii povoluje i judaismus. Obě semitská náboženství totiž umožňují sňatky velmi mladých dívek a sex s nemuslimkou/nežidovkou dítětem není považován za něco špatného. Z pohledu obou náboženství jsou totiž příslušníci jiných náboženství otroci/zvířata a tak si s nimi lze dělat, co perverzní mysl chce.

Křesťanství a z něj vzešlá západní společnost naopak pedofilii odmítá a ochrana dítěte pro něj je na prvním místě bez ohledu na jeho kulturu/náboženství.

Kdy se s podobnou perverzí pokusí prorazit nějaká neziskovka v ČR? Vláda „Ukrajince“ Fialy by jim v tom jistě nebránila a nebránil by jim v tom ani „Slovák“ Babiš. Vždyť mají oba mnoho společného….


Sdílet

3 Replies to “V Anglii začala ve školách otevřená podpora pedofilie mezi malými dětmi. „Nebojte se děti hodného strýčka, chce si jen hrát….“ Jaká náboženství podporují pedofilii?

  1. Anglosasové a muslimáci a většina EU (krom východní evropy) patří mezi zvrácený zvrhlíky!!
    Už to s nima skončete!!!

    1. Noseji ustrizene hohavice na provazku (od kolen ) a chodi v prsiplasti.Roztahnou a zarvou“ babo cum“ a utikaji .To byla verze silenych praseckaru dnes si ho dle navodu natiraji cokoladou a lakaji deticky na zmrzlinku . Sefova skolstvi v USA je zidolesba za manzela ma rabajku a razi ve skolach vse co je vlastne ve prospech prasat pedofilnich.Prijde doba kdy bude malo spicatejch kulu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *