Důvěra německé vlády je na historickém minimu

Sdílet

Stále větší počet Němců nedůvěřuje své vládě a státu. Podle aktuálních údajů výzkumné agentury Forsa pouze 29% obyvatel Německa věří, že německý stát a vlády jsou schopny plnit své úkoly ve prospěch země.

To je historicky nejnižší číslo od 50. let 20. století. Kritický hlas veřejnosti se nese skrz celé politické spektrum. Důvodem nedůvěry veřejnosti je především současná energetická krize, covidismus a imigrace.

Podobnou nedůvěru mají Němci i v oficiální media a politické elity.

Německá společnost se tak nachází na křižovatce. Blahobytný sociální stát se díky šílené ekologické politice a řízené masové migraci začíná rozpadat. Současně se začínají v německé společnosti objevovat trendy odporu proti řízenému zničení německého národa globální finanční oligarchií. Dojde v Německu k hluboké společenské krizi, která vyústí v násilné řešení?

Z pohledu bílého Němce to dnes začíná být jediné řešení. Země je plně pod kuratelou globální finanční oligarchie a pomocí voleb, které se ve velké švindlují, také změny dosáhnout nelze. Zůstane bílém Němcům na obranu před řízenou záhubou už jen ten kalašnikov? Jsou na to Češi lépe? Na tyhle otázky dostaneme odpověď už velmi brzy.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *