Východní Německo v ulicích. Desítky tisíc demonstrantů požadují ukončení protiruských sankcí a konec protiruské hysterie. Vláda připravuje nasazení armády k potlačení nepokojů

Sdílet

Po celém bývalém východním Německu (NDR) protestují desítky tisíc Němců proti protiruským sankcím a antiruské hysterii. Gera, Magdeburg, Schwerin, Chemnitz.. tady všude vyšli bílí Němci do ulic na protest proti energetické politice německé vlády, která vede k masovému ožebračení původních obyvatel země – etnických Němců. Lidé nesli plakáty jako pryč se sankcemi, zastavte válku, chceme obnovit dodávky energií, ale i ruce pryč od Ruska“.

Prorežimní tisk zahájil pomlouvačnou kampaň o neonacistech a pravicových radikálech, ale s tím už si režim nevystačí. Likvidační faktury za energie dostávají nyní všechny německé rodiny (za barevné uprchlíky faktury platí stát). Často jsou zálohy za energie vyšší než příjem domácnosti.

Režimu dochází, že situace se bude radikalizovat a je proto připraven případné proti režimní nepokoje silou. Oficiální politici se dokonce občanům veřejně vysmívají, že s nimi „zatočí“ (psali jsme zde). Od 1. října bude dokonce v německých ulicích nasazena armáda, která má zajistit „pořádek„.

Německo čeká horký podzim a Němci ho neplánují strávit pouze sezením ve studených bytech a domech a koukáním se, jak je globální finanční oligarchie připravuje o všechen majetek. Češi ale budou čelit stejné situaci. Režim ve volbách změnit nejde, to lid. dem. politici a jejich zahraniční kurátoři nikdy nepřipustí a v ruce mají řadu nástrojů jak volby ovlivňovat/falšovat. Jaké cesty Čechům ke změně režimu zbývají? Revoluce, občanské válka?


Sdílet

7 Replies to “Východní Německo v ulicích. Desítky tisíc demonstrantů požadují ukončení protiruských sankcí a konec protiruské hysterie. Vláda připravuje nasazení armády k potlačení nepokojů

    1. meles nesmysly, to je korporatni fasismus krizeny socialismem, kapitalismus skoncil sabotazi bankovni mafie r 1913 zavedenim legalizace padelatelstvi a zalozenim Fed.

        1. citat v clanku
          „Jsou to jednotlivci, všichni Židé, ale v žádném případě nereprezentují ani americké Židy, ani židovské komunity po celém světě. “
          Tak tady se T.Meyssan myli, tech kteri z nich nepodporuji Israel a tedy sionisty je miziva mensina.
          Tahle sebranka pod nazvem neocons kontroluje nejen obe US partaje ale i vetsinu politiky v NATO zemich a veskere neziskovky, univerzity a dalsi organizace na Zapade. Rozhodne nejde o zadnou malou skupinu lidi, samy byvaly zidobolsevik puvodem z Ruska a Vychodni Evropy

          1. On se tolik nemyli ,ve skutecnosti je neuveritelne ze v podstate tak mala skupina zidu to z pozadi ridi a to zcela bez skurpuli .Hlavne ta jmena jsou pro spoustu lidi neznama ,je to mafie pres penize -kazdy se da koupit a nebo zastrasit. Ta moc v tzv democracii je nesmirna kazdeho jednotlivce kdyz se na post dostane a je tam jmenovan spolkem vyvolencu .Paradox je v tom ze kdyz zitra senila naridi valku tak neni sila, ktera by mu rekla ze je idiot a patri davno do cvokhousu,vsichni se boji jeden druheho zcela presne jako za Klemy komunisti. S. prvni si mysli a ostatni mysli stejne a stoji mirne ohnuti v pase a splhave cumi a cekaji na pokyn .Sli by hned i kourit (jak je dnes prednosti a zvykem ) ale on mu jiz neerektuje.

            1. tak ona to take zas tak mala skupina neni, ke kontrole volebnich vysledku ve vsech statech je treba udrzovat a financovat rozsahlou sit NGO a trojskych konu ve vsech partajich.To jim umoznuje r 1913 zavedeni legalniho padelani obeziva z ruky Fed a dalsich centralnich bank. Bez toho by se jejich veskera moc vyparila.
              Predstava ze to ridi jen par zidu je mimo. Podle mne tam Meyssan vyse uvedenou vetu napsal pouze pro vlastni ochranu a vi moc dobre ze to tak neni. Kosher Nostra ma rozsahly aparat na vsech moznych spolecenskych stupnich .
              Ostatne nejde jen o podporu aktivni ale i pasivni, patrne v Evrope neexistuje zid ktery by nemel israelsky pas. V USA je urcita skupina ortodoxnich zidu kteri Israel nenavidi, ovsem vyhody spojene se sounalezitosti se souverci radi prijimaji.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *