V Berlíně vyřešila místní vláda „originálně“ obří kriminalitu uprchlíků. Zakázala policii o ní informovat…

Sdílet

Berlín je město, které se potýká z nejvyšší kriminalitou na osobu v celém Německu (následován Lipskem a Frankfurtem nad Mohanem). Lví podíl na mnoha oblastech kriminality mají barevní uprchlíci. Policie v rámci sledování a prevence kriminality uváděla v policejní databázi POLIKS i případný uprchlický status. Jenže z toho bylo patrné, že kriminalita barevných uprchlíků je vysoce nadproporční.

To nemohla nechat místní levicová zemská vláda bez povšimnutí. Na základě úředního nařízení bude tato kolonka z policejní databáze vyškrtnuta. Pestrost je naše síla („Vielfalt ist unsere Stärke“), zní oficiální mantra! To jistě policejní práci usnadní, policie sice bude vědět, že roste počet znásilnění, ale nebude už moci pracovat s tím, že znásilnění páchají převážně barevní uprchlíci. Stejné je to s pašováním a prodejem drog, či násilnou pouliční kriminalitou.

Kriminalita imigrantů se vyřeší tak, že se o ní přestane mluvit. Češi musí doufat, že se o tom nedoslechne vláda P. Fialy, protože by tak mohla chtít začít řešit například drogovou kriminalitu Arabů, Vietnamců a černochů ve velkých českých městech.


Sdílet

One Reply to “V Berlíně vyřešila místní vláda „originálně“ obří kriminalitu uprchlíků. Zakázala policii o ní informovat…”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *