Aktivisté požadují zákaz sexu pro může, kteří jedí maso… nelíbí se jim ani rození nových dětí. Dříve by byli zavření na psychiatrii, dnes řeční v mediích a sedí ve vládních úřadech

Sdílet

Aktivisté v Německu působícího spolku PETA (People for the Ethical Treatment of Animals – lidé pro etické zacházení se zvířaty) požadují zákaz sexu pro muže, kteří jedí maso. Podle jejich zástupce D. Coxe v rozhovoru pro nejčtenější německé noviny Bild je potřeba prosadit zákaz sexu pro muže „masožrouty“. Ti prý jsou pro klima a životní prostředí nejhorší. Ženy by je proto měly odmítat v posteli, aby tihle ničemové neplodili nějaké nové děti a neškodili tak planetě.

Podle aktivistů je narození nového dítěte pro planetu skutečná katastrofa, protože každé nově narozené dítě přinese 56 tun CO2 ročně!

Jíš párek (?), tak žádný sex!

Dříve byli podobní blázniví aktivisté na okraji společnosti, nebo zavření na psychiatrii. Dnes dávají rozhovory do předních medií, sedí ve vládních úřadech a určují společenskou agendu. Jenže oni nejsou primárně problém, Problém jsou ti, kteří jim to umožnili a všestranně je podporovali a podporují! Odvážíme se na ně ukázat nahlas prstem?!

Jejich cílem je totiž vyhlazení velké části světové populace, která je pro ně na úrovni dobytka a obtížného hmyzu. Jejich „svaté knihy“ o tom mluví otevřeně již tisíce let.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *