Šéf německé CDU nazval ukrajinské uprchlíky „sociálními turisty“. Už se veřejně kaje, pravda se říkat nesmí ani v Německu, ani v ČR

Sdílet

Šéf německé křesťansko-demokratické unie CDU Friedrich Merz je jako německé dráhy, člověk už nic neočekává, ale přesto je zase zklamaný. Když se před pár dny neudržel a nazval ukrajinské „válečné“ uprchlíky sociálními turisty, tak dostal okamžitě lekci z toho, jak daleko smí být politik v liberální demokracii upřímný ke svým voličům.

Každý sice ví, že naprostá většina ukrajinských uprchlíků utekla za sociálním systémem a lepším životem, protože na většina Ukrajiny se nikdy nebojovalo. Přesto se to nesmí říkat!

Merz proto okamžitě dostal „čočku“ od vládnoucích politiků a medií. Prý je necitlivý k utrpení a šíří nenávist…. čtenář by podobná slova mohl okamžitě vložit do úst lidem jako P. Fiala. J. Rakušan, M. Pekarová a dalším „Ukrajincům“ v čele českého státu.

Politik se proto musel následně kajícně omlouvat, prý to tak nemyslel a jeho slova byla překroucena atd. Přitom jenom vyslovil to, co si myslí většina Němců. Jenže v liberální lžidokracii již není politik volen, ale nominován vládnoucími kruhy, které mají výsledem „demokratických voleb“ předem připravený. Na voliče už proto nemusí brát žádné ohledy, ti jsou jen zbytečná stafáž u volebního divadla.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *