„Lidové nepokoje potlačíme silou“, vzkazují němečtí politici chudnoucím Němcům. Nasazena bude i německá armáda

Sdílet

Němečtí politici začali otevřeně vyhrožovat voličům, že pokud se v zimě kvůli hladu a bídě vzbouří, tak povstání potlačí silou.

Spolková ministryně vnitra soc. demačka Nancy Faeser (SPD) oznámila, že jsou na „lidové nepokoje připraveni“. Ministryně zahraničí Annalena Baerbock (Zelení) se obává lidových bouří a varuje obyvatelstvo, aby se jich neúčastnilo. Šéf durynského úřadu na ochranu ústavy Stephan Kramer dokonce prohlásil, že se bezpečnostní síly na „lidové nepokoje těší“! Oficiální politici a media varují, že za nepokoji a protesty stojí neonacisté a pravicové živly. že je situace opravdu vážná dokazuje skutečnost, že od října 2022 plánují německé politické „elity“ posílení policie o jednotky armády.

Podle oficiálních průzkumů zvažuje 44% Němců, že kvůli rostoucí chudobě vyrazí do ulic.

Německo stejně jako ostatní evropské země zápasí s uměle vyvolanou energetickou a ekonomickou krizí. Ta má ožebračit původní obyvatelstvo a uvrhnout ho do novodobého nevolnictví. Vše tedy směřuje k velkému celospolečenskému konfliktu mezi globalisty a evropskými národy. Bude to boj s na život a na smrt, protože tuhle válku nám hydra globální finanční oligarchie vyhlásila již před mnoha lety.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *