Muslimští uprchlíci zahájily „ofenzívu“ proti LGBT++ osobám po celém Německu

Sdílet

Barevní uprchlíci nejsou ani po letech strávených na německých sociálních dávkách ještě plně integrováni do multikulturně tolerantní německé společnosti. Svědčí o tom série útoků proti LGBT++ osobám po celém Německu. Nedávno muslimský žadatel o asyl (údajně Čečenec) zabil transku v Münster během gay pride pochodu. V Brémách „poslala“ skupina „mladíků“ jinou lesbu na JIPku do nemocnice. V Karslruhe skupina asi 30 „Jižanů“ zase pálila LGBT vlajky a plakáty tamější gay pride akce. V Drážďanech zapíchl uprchlík homosexuála nožem… a to jsou jen ty nejznámější případy fyzických útoků na LGBT++ osoby a akce. Verbální a méně významné fyzické útoky na členy LGBT++ komunity jsou na denním pořádku ať už na ulicích německých měst, ve veřejné dopravě, nebo v parcích.

Policie je rozpolcená. Není jí totiž jasné, které z vyvolených menšin je ta „víc vyvolená“ a na čí straně tedy má zasahovat. V případě té nejvyvolenější to je snadné, ale tady to jasné bohužel není. Má bránit LGBt++ osoby a bránit tak homofobii, nebo je to nenávist k uprchlíkům a tedy rasismus a nenávist?

Když bývalo Německo bílé, tak tyhle problémy nikdo neřešil. Nemocní lidé trpící sexuální poruchou byli v odborné péči specialistů a imigranti doma v Africe/Asii. Jenže pak přišel globalistický plán na likvidaci bílé Evropy a bílý Němec (Čech, Francouz, Švéd atd.) se stal občanem druhého řádu.

Každopádně je jisté, že ofenzíva útoků uprchlíků proti LGBT++ osobám bude v Německu pokračovat i nadále.


Sdílet

2 Replies to “Muslimští uprchlíci zahájily „ofenzívu“ proti LGBT++ osobám po celém Německu

  1. Až to připomíná jeden policajtský vtip: Prali se róm a skinhead a policajti nedokázali zasáhnout, protože měli problém, jestli mají pomáhat nebo chránit.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *