Je důvodem šílené zahraniční politiky P. Fialy etnický původ jeho rodiny a jeho poradců? Je Fialovi židovský prezident Ukrajiny bližší než Češi, kteří ho živí?

Sdílet

Od počátku ukrajinské krize si premiér Petr Fiala (ODS) počíná jako premiér nějaké cizí země, který nemá k Čechům ani špetku empatie a jeho cílem je zbídačení a likvidace českého národa. Přání prezidenta Ukrajiny jsou mu rozkazem, stejně jako protektorů ze Západu. Většina kritiků to vysvětluje jeho naprostou podřízeností pánům z Bruselu a Washingtonu. Nemůže ale hrát roli jeho rodinný původ?

Po volbách se v oficiálních mediích objevila informace o židovském původu jeho předků. Jistě náhodou je jeho hlavním poradce pro zahraničně-bezpečnostní oblast jistý Tomáš Pojar, který pochází z prominentní v Praze žijící židovské rodiny. T. Pojar je bývalý výkonný ředitel globalistické neziskovky Člověk v tísni a poté udělal karieru jako politik havlizované ODS a následně byl dokonce velvyslanec v Izraeli stejně jako jeho otec Miloš Pojar.

Židovského původu jsou rovněž všichni významní vládci na Ukrajině. Prezident Zielenski, jeho nejbližší poradci (Arestovič atd.), ministři a de facto všichni oligarchové, kteří pohádkově zbohatli na rozkradení tamějšího hospodářství po rozpadu SSSR. ti všichni jsou židovského původu.

Většina vládců a boháčů na Ukrajině je dnes židovského původu, včetně prezidenta Zielenského a jeho nejbližších spolupracovníků.

Premiér Fiala se sice k židovské problematice veřejně nijak nevyjadřuje (s výjimkou vlastních memoárů), ale T. Pojar hájil a hájí zájmy Židů a Izraele zcela otevřeně i když jsou v přímém rozporu s českými zájmy.

Historická zkušenost praví, že pokud si příslušník židovského národa má vybrat mezi zájmy hostitelské země a zájmem svých soukmenovců, tak si vždy vybere své soukmenovce. Je tedy důvodem šílené proukrajinské politiky P. Fialy podpora zájmů svých klanových kumpánů v Kyjevě? Podle židovského náboženství a jeho výkladů by to smysl dávalo (Tóra, Talmud a komentáře v tom dávají jasnou odpověď). Oblast dnešní Ukrajiny byla původním domovem Chazarů, kteří před 1000 lety hromadně konvertovali k judaismu a tvoří dnes tzv. aškenázské židy. O přeměně Ukrajiny na Izrael 2.0. se také mluví stále častěji.

Je proto s podivem, že se v Česku o tohle skoro vůbec nemluví.

P.S. “Mohu vás ujistit, že nám k cíli zbývá již jen několik kroků. Urazíme jen krátkou cestu a kruh Symbolického hada, znamení našeho národa, se uzavře. Jakmile bude tento kruh uzavřen, všechny státy Evropy v něm budou sevřeny jako v pevném svěráku.”
(Protokoly sionských mudrců 3, 1)

Joe Nowak, Chicago, USA

Článek nemusí vyjadřovat názor redakce


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *