Rakouská oficiální media. „Komentáře od vlastenců mažeme, pedofilům dáváme volnou ruku“

Sdílet

Rakouské levicové noviny Der Standart si oficiálně zakládají na tom, že prý v diskuzích nedovolují „extremistické komentáře“. V praxi to ale vypadá následovně, jakékoliv pro vlastenecké, pro rodinné, proti imigrantské komentáře cenzoři nemilosrdně mažou. Na druhou stranu jim nevadí komentáře podporující pedofilii.

To je bohužel v celém západním světě stejné. Neomarxistická agenda je podporována a normální názory jsou potlačovány. Přesně podle zadání globální finanční oligarchie, která dlouhodobě usiluje o zničení tradičních bílých národů a normální rodiny.

V ČR se něco podobného děje již řadu let. Nechvalně známý cenzor na idnes etnický Cikán Banga byl jeden z prvních průkopníků zavádění cenzury. Na něj navázala řada dalších individuí, bojující v žoldu liberální lži-dokracie proti svobodné diskuzi.

Česká republika potřebuje nový společenský systém, který Čechům navrátí jejich zemi včetně práva na svobodu slova, která jim byla po roce 2000 opět ukradena. V roce 2000 schválil parlament první zákony omezující svobodu slova, tzv. „zákon o popírání genocidia“. Zákon byl schválen na návrh dvou poslanců ODS M. Bendy a J. Payneho (oba údajně jsou židovského původu) a de facto zakázal kritiku židovského etnika a jeho příslušníků pod hrozbou trestně právního postihu. Na to navázal řada dalších zákonů omezující svobodu slova pro bílé etnické Čechy a rozšířil paletu „verbálních trestných činů“ a opět za tím stáli ti stejní lidé (psali jsme zde). Stejný trend vidíme i v dnešní době, kdy je opět v čele omezování svobody slova nainstalován jistý M. Klíma (psali jsme zde).

Volby ale požadovanou změnu přinést nemohou, ty si establishment uzurpoval a upraví si je tak, jak bude potřebovat.

blogger


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *