Jak se manipuluje s lidmi. Neřekne se jim, kolik zaplatí, ale kolik „ušetří“… Reálné účty za energie lidem vzrostou po „zastropování“ nejméně o 500%! Kdo platil 30 tis. ročně, bude platit 150 tisíc a bude se divit, jak to bylo s tím „šetřením“?!

Sdílet

Vláda „Ukrajince“ Fialy v reakci na masivní protirežimní demonstraci a blížící se volby přišla s dlouho odmítaným návrhem na „zastropování“ cen plynu a elektřiny. Ceny pro spotřebitele oficiálně prezentovala jako 6 kč za jednu KWh u elektřiny a 3 kč za 1 KWh u plynu. Režimní media okamžitě vyrazila do PR útoku, kde začala čtenářům a divákům popisovat, kolik údajně „ušetří“ díky hodné vládě P. Fialy (ODS) a spol. Jen media zamlčují, kolik lidé nakonec za energie zaplatí a ta čísla jsou skutečně alarmující. U elektřiny vláda sama přiznává, že cena nebude slibovaných 6, ale ca 9 kč/KWh podle marže obchodníka. Ve skutečnosti to ale bude spíš kolem 11 kč za KWh, jak říkají lidé, kteří problematice skutečně rozumí. U plynu bud situace obdobná i tady se manipuluje s číslem, které není pro běžného spotřebitele srozumitelné a ve skutečnosti bude spotřebitel nakupovat plyn za cenu nejméně 5 krát vyšší než nakupoval před rokem! Kdo platil za energie 30 tisíc ročně (to u rodinného domku není nic neobvyklého, spíš naopak), tak najednou zaplatí 150 tisíc ročně! Pak se dotyčný bude divit, kde je ta slibovaná částka, kterou díky Fialovi a jeho partě údajně ušetřil?!

To ale není všechno, na dorovnávání obřích marží zahraničním překupníkům bude vláda „Ukrajince“ Fialy muset vyčlenit další stovky miliard kč, které si bude muset půjčit na velmi vysoký úrok. ten budou následně splácet čeští daňoví poplatníci.

Jedná se tedy o jednoduchý trik, jak obelhat běžného českého člověka, který je ještě zmagořený covid propagandou a sní spojeným terorem. Vystřízlivění nastane na přelomu ledna a února příštího roku, kdy lidé začnou dostávat faktury na doplatky za energie, které jim vyrazí dech. Jenže to už bude pozdě. Pak nastane doba skutečných sociálních bouří, které budou způsobené masovými osobními bankroty, ztrátou střechy nad hlavou a chudobou. Liberálně demokratický režim bude připraven potlačit nepokoje silou. O to ale nejspíš „české“ vládě pětikoalice jde, tedy jejich zahraničním pánům a místním kumpánům.

Vlády národní zkázy je proto potřeba se zbavit všemi prostředky co nejdříve a nenechat zemi a Čechy dojít až k bankrotu, kterého chtějí využít naši dlouhodobí nepřátelé.

Energetik


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *