„Tohle je moje země, jsi tu host“, řekl německý policista agresivnímu uprchlíkovi. Už ho vyšetřují za zločin nenávisti! Chtějí Češi kvůli liberální lžidokracii dopadnout stejně?

Sdílet

Berlínský policista si zadělal na pěknou polízanici. Když byl pověřen zatčením syrského uprchlíka (kvůli zneužívání sociálních dávek), tak uprchlík se kromě fyzického odporu bránil voláním „tohle je můj byt“. Na to naivní policista reagoval promptně větou, „tohle je moje země a ty jsi tu host„! A už měl zaděláno na obrovský malér. „Německý“ levicový politik Ferat Koçak (etnický Turek s německým občanstvím) ho udal úřadům za zločin nenávisti.

Vedení policie na pokyn politiků zahájilo s policistou vyšetřování, které bude mít další kariérní „konsekvence“. Nebohý policista si totiž dovolil také říct uprchlíkovi a jeho ženě, že v Německu platí německé zákony. Při zatýkání totiž došlo ke strkanici, kdy policista musel agresivního uprchlíka zpacifikovat.

To je multikulturní realita dnešního Německa. Uprchlíci jsou nad zákonem, kterých se policie nesmí dotknout a z bílých Němců se stali občané druhé kategorie. Uprchlíci zločinci se policii vysmívají, protože ví, že je chrání politická elita a media.

U nás doma to bohužel začíná být podobné a současné protektorátní „elity“ (Babiš, Fiala) ženou zemi stejným směrem. Dokáží se Češi těmhle služebníkům likvidace českého národa postavit na rozhodný odpor a zbavit se všech nepřátel a parazitů?

Dnešní situace připomíná vtip. Pere se Cikán a skinhead, přijede policie a neví, co má dělat, má pomáhat Cikánovi, nebo chránit skinheada?!


Sdílet

One Reply to “„Tohle je moje země, jsi tu host“, řekl německý policista agresivnímu uprchlíkovi. Už ho vyšetřují za zločin nenávisti! Chtějí Češi kvůli liberální lžidokracii dopadnout stejně?”

  1. Skopcaci si to udelali sami .Jiz pred 50 lety se Berlinu rikalo Turecko To maji vsechny zeme co si natahli emigranty za trest.Znicena Francie Anglie konskych to ksichtu a dalsi . Jen nejlepsi jsou na tom cerne drzky kteri ziskali svobodu od Francouzu a sice opice z Haiti

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *