Začne se v Praze v rámce gay pride šířit epidemie opičích neštovic? Ve Švédsku už odborníci varují před obvyklými orgiemi lačných gayů

Sdílet

Zítra oficiálně v Praze začíná festival homo pýchy zvaný Prague pride. Obvykle se jedná o hromadnou akci homosexuálů a leseb, kde především homosexuálové akce využívají k náhodnému sexu s jinými muži. Letos ale akce probíhá v době, kdy se po Evropě šíří nemoc tzv. opičích neštovic, která postihuje v naprosté většině komunity homosexuálů, které žijí „obvyklým“ promiskuitním životem. Průměrný homosexuál má za život 120 partnerů! Před nákazou varuje i oficiální stránka akce, kde se mimo jiné píše, že nemoc je vysoce nakažlivá a ani kondom nechrání před nákazou.

Pořadatelé festivalu, sponzoři z řad velkých korporací a spřátelení politici (Piráti, TOP09, ODS, Zelení, STAN, ANO atd) ale mlčí, naopak akci hlasitě podporují a jistě se mnoho z nich ukáže i v závěrečném průvodu. Přitom je celkem pravděpodobné, že mezi účastníky bude i nějaký infikovaný gay, který se jistě zapojí do hromadných homo orgií. Výsledkem pak může být masové šíření této nemoci v naší zemi.

Rizika jsou si vědomi i jinde, například ve Švédsku zdravotní experti a úřady přímo varují před šířením nemoci v rámci gay pride akcí. Jenže vyzvat k omezení podobné akce se žádný současný establishmentový politik neodváží: jednak je mezi nimi mnoho sexuálních deviantů (viz např, min, školství Baxa z ODS, či J. Pospíšil z TOP09…..), pak se nikdo neodváží protivit ideologii, kterou razí globální finanční oligarchie po skoro celém světě.

Musíme se proto „modlit:, aby propuknutí epidemie této i v určitých případech i smrtelné nemoci mezi účastníky Prague pride (1% – tj ca jako covid) nedošlo.


Sdílet

One Reply to “Začne se v Praze v rámce gay pride šířit epidemie opičích neštovic? Ve Švédsku už odborníci varují před obvyklými orgiemi lačných gayů”

  1. At si ti ta verbez uchylna hezky uzije .
    My v daleke Africe
    soustali jsme opice
    presli jsme vsak na lidoopy
    a dostali nestovice
    Proto radim soukmenovcum !!!!!
    soustejte jen slepice

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *