V Porýní-Vestfálsku je na 994 základních školách většina dětí cizinci. Někde je to i skoro 100%! Situace se prudce zhoršuje i u nás doma, rodiče čeká po prázdninách nemilé překvapení!

Sdílet

V německé spolkové zemi Porýní-Vestfálsko je už 994 základních škol, kde mají imigranti více než 50%. Ve spolkové zemi je celkem 2.787 škol. Na 54 základních mají imigranti 90-100% žáků, na 227 školách 75-80% žáků, na 713 základkách 50-75%.

Zajímavé je, že už existuje málo škol, kde dominují bílé německé děti. Pouze 593 základek má méně než 25% imigrantů! To je asi pouze 21% všech škol! Podobná situace panuje ale v celé zemi. Ve Francii, Švédsku, Nizozemsku, Belgii, Rakousku, Velké Británii a Belgii je situace podobná nebo horší. Výsledkem je prudký pokles vzdělanosti nových generací západní mládeže. Ta sice možná umí „kriticky myslet a pochodovat na gay pride“, ale vypočítat obsah kruhu je už zapeklitý oříšek!

Bohužel stejně smutná u nás doma. I zde jsou školy často jž z 20-30% procent obsazeny cizinci a nyní se vše ještě díky dovozu ukrajinských „válečných“ uprchlíků zhorší. Po prázdninách čeká mnohé rodiče nemilé překvapení, až zjistí, že se kvůli velké počtu dětí cizinců výuka de facto rozpadla a jejich děti nic neumí. Už dnes se školy hemží vietnamskými a ukrajinskými asistentkami, které pomáhají začlenit se dětem, které neumí ani slovo česky, přesto byly zařazeny do normální výuky!

Prudký propad výuky se bude týkat hlavně dětí z chudších a středně příjmových rodin. Nebo si snad myslíte, že děti protektorátních elit budou chodit na veřejné školy? Ty budou pěkně na soukromých školách a jejich rodiče se ještě budou posmívat rodinám českých talentovaných dětí, že se jejich rodiče mají víc nažit, aby měli na drahá školná na soukromých školách.


Sdílet

One Reply to “V Porýní-Vestfálsku je na 994 základních školách většina dětí cizinci. Někde je to i skoro 100%! Situace se prudce zhoršuje i u nás doma, rodiče čeká po prázdninách nemilé překvapení!”

  1. Jedna bila skolacka mezi barevnymi s titulkem „Nekdo nam tu kurvi tridu“ A to je snimek stary nejmene 5 let Kohl a dalsi sber zbytky jeste od Hitlera instalovali zidobollshewiky vsude i s Merkele

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *