Lichváři už začínají nabízet půjčky na energie. Je to součást plánu jak připravit české goje o veškerý majetek

Sdílet

Po uměle vyvolaném prudkém nárůstu energií musel logicky následovat druhý krok. To je nabídnutí „řešení“ lidem, kteří na horentní účty za energie nebudou mít peníze. Jedná se především o důchodce, mladé rodiny, matky samoživitelky atd…

Nabízeným řešením je „spotřebitelský úvěr“ (lichva), jeho nesplácením se spotřebitel totiž dostane do exekuce a tím ho lichváři „legálně“ připraví o veškerý majetek. Majetek se pak přesune do rukou předáků nejstarší mafie světa (jako se to už stalo na Ukrajině), kteří pak budou zbídačené Čechy vykořisťovat a postupně likvidovat.

Jedná se o rafinovaný plán, který vychází z tisícileté koncepce nejstarší mafie světa, která se neštítí žádné satanské praktiky. Její „svaté knihy“ hovoří jasně, „cizím budeš půjčovat na úrok… budeš vládnout nad cizími národy… máš zákaz cizím půjčovat bez úroku….“ atd..

Současné „české“ politické elity jsou příslušníky téhle mafie a jejich služebníky prolezlé. Proto je také v ČR uměle vyvolaná krize ještě akcelerována vysokou inflací, aby byl efekt ekonomického kolapsu rozšířen na co největší počet Čechů. Součástí je i posmívání se běžným lidem, že „mají šetřit“ (jak může důchodce, který sotva vyžije ještě šetřit?!), „uskromnit se“. I to patří k tisícileté výbavě nejstarší mafie světa, tak buď kňourá, jak jí každý ubližuje, nebo se ostatním posmívá, jak je napálila a způsobila jim utrpení.

Nechají si to Češi líbit? Nebo poženou tuhle chamtivou chásku a její poskoky ze své země ven jednou pro vždy?

Češi nepotřebují nové volby! Češi potřebují nový společenský systém, který bude postaven na čistě národně etnickém principu! Proto změna musí být masivní, s nejstarší mafií světa se totiž nedá dohodnout. Lež je její základní metodou a žádné dohody stejně dodržovat nebude.

Mike Donák, Texas, USA

článek nemusí vyjadřovat názor redakce


Sdílet

One Reply to “Lichváři už začínají nabízet půjčky na energie. Je to součást plánu jak připravit české goje o veškerý majetek”

  1. MSM je nova zkratka od zidovske vedouci CDC .Jedna se pry jen o muze „men-sex-men“ tudiz udajne neni nebezpeci od opicich nestovic pro nebuzeranty.Je to pry jejich vnitrni zalezitost sup tam sup ven a na dalsiho faggota ,hajzly v buzerantskych barech -doupatech neresti jsou nabite smradem jak v opicicarne v ZOO

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *