Vláda P. Faily není jen „ukrajinská“, je i „vietnamská“. Vietnamské mafie a drogové gangy zažívají zlaté časy…

Sdílet

Vláda Petra Fialy se prezentuje a chová především jako vláda Ukrajiny, kterou všemožně podporuje na úkor a náklady domácího obyvatelstva. Ukrajinci ale nejsou jediná preferovaná menšina, které jde současná vláda otevřeně na ruku.

Tou další jsou Vietnamci a jejich mafie a drogové gangy. V kriminalitě je podle slov českých politiků zapojena celá vietnamská komunita v ČR a ta zažívá zlaté časy, Přitom nejde pouze o drogy, ale i podvody se spotřební daní u cigaret a alkoholu. Zde uniká státní pokladně několik miliard korun ročně, ale vládě to ostentativně nevadí. Dokonce má potřebu dělat vietnamské komunitě pozitivní PR.

Vietnamský večerkář si nese do obchodu „vlastní“ cigarety. Na spotřební dani tak český stát přijde o miliardy korun ročně…..

Obětí vietnamských podnikatelů jsou „jen“ desítky tisíc český rodin, které mají mezi sebou narkomana. Tvrdě závislých narkomanů je dnes v ČR kolem 100 tisíc a většina jsou zákazníky vietnamských večerkářů a podnikatelů. Vietnamští drogoví dealeři prostřednictvím svých dětí vytipovávají vhodné oběti již na základních školách a jejich drzost nadále roste. Mohou si to dovolit, protože mají krytí z nejvyšších politických míst?

Hlavním viníkem je havlistická ODS. Ta po nástupu Topolánka začala s vietnamskými „podnikateli“ otevřeně spolupracovat a vietnamské mafie a gangy od té doby prorostly českou politikou jako rakovina. Přitom je to všem známo, ale všichni mlčí. Jistý mnohaletý europoslanec tak vehementně bojuje za vietnamské zájmy, že mu byla přidělena dokonce mladá „vietnamská asistentka“. Pochopitelně pak tenhle politik ODS nemá čas se starat o problémy rodin českých narkomanů, které pasou vietnamští večerkáři a podnikatelé, kteří mu onu asistentku dohodili. Čím si jí asi zasloužil?

Situace ale nebyla lepší ani v ČSSD, tak za ministra vnitra Hamáčka záhadně poklesl počet odsouzených Vietnamců za drogové trestné činy, ačkoliv se jejich aktivita vysoce zvýšila. Čím to asi bude?

Podobně aktivní je TOP 09 a stranou nestojí ani korupčními skandály prolezlý STAN a Piráti. Lepší nebyl ani Babiš a jeho ANO, ačkoliv ten o problémech s Vietnamci alespoň občas otevřeně mluvil. S Vietnamci se pokoušela „spolupracovat“ i opoziční SPD a Trikolora.

Stane se z ČR narco stát jako americké kolonie v Jižní Americe? Zatím k tomu vše potichu směřuje.

Policista skoro ve výslužbě


Sdílet

One Reply to “Vláda P. Faily není jen „ukrajinská“, je i „vietnamská“. Vietnamské mafie a drogové gangy zažívají zlaté časy…”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *