Kanadskému důchodci se při spánku sesunula maska z obličeje. Po přistání v Kanadě byl zatčen a hrozí mu vysoká pokuta, nebo vězení. Kovidové šílenství nebere konce

Sdílet

Kovidové šílenství (nejenom)v Kanadě nemá konce. Když cestoval důchodce Alec Bialski (76) z Francie zpět do Kanady, tak se mu při spánku sesunula z obličeje maska, kterou pasažéři letící do Kanady musí povinně nosit po celou dobu letu.

Palubní personál ho nahlásil polici a překvapený penzista byl po vystoupení z letadla zatčen kanadskou policií. Nejhorší na celé věci je, že palubní personál nebohého penzistu ani neupozornil, že nemá roušku nasazenou, ale rovnou ho udal policii. Prostě takoví snaživí práskači.

Kanada je terorizována vládou již skoro 3 roky, od oficiálního vyhlášení koronavirové plandemie. V Evropě to ale není o moc lepší, sice byla vyhlášená letní přestávka, ale už místní vlády vyhrožují novým souborem opatření, které mají opět nastolit korona teror. Korona teror má rovněž pomoci neutralizovat občanské nepokoje zbídačeného a mrznoucího západního obyvatelstva.

Náš protivník nehraje podle žádných pravidel a po nás chce, aby jsme je dodržovali. necháme si to líbit, nebo budeme bojovat stejným způsobem jako on a navždy nad ním zvítězíme?


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *