Úroky z půjček 61%, předražené zbraně na dluh…Tak pomáhá Západ Ukrajině!

Sdílet

Oficiální media nás neustále zahrnují údaji o „údajné“ pomoci Ukrajině, „Ukrajinec“ Fiala (ODS) zase burcuje s válečnou rétorikou. Jenže jak je to ve skutečnosti? Západ Ukrajině nic nedává, on jí pouze půjčuje a aktuálně jsou třeba výnosy (de facto úrok z půjčky) z ukrajinských vládní obligací skoro 61%! To znamená, že ukrajinská vláda platí držitelům těchto vládních obligací každý rok 61% úrok.

Stejné je to s nákupem zbraní, USA, UK, Německo, Francie sice posílají na Ukrajinu zbraně, ale ty musí Ukrajinci zaplatit a protože země se ekonomicky zhroutila, tak si na ně musí půjčit na vysoký úrok na finančních trzích. Zdarma posílají pomoc a zbraně na Ukrajinu pouze západní kolonie jako ČR, Slovensko, Polsko, Rumunsko atd…

Navíc velká část západních půjček se rozkrade ukrajinskou „elitou“. Vždyť i prezident Zielenski je dolarový miliardář a mlácením penisem do piána si to jistě nevydělal. Zbohatl právě v době, kdy byl dosazen do prezidentské funkce.

Jelikož zemi ovládají příslušníci samozvané vyvolené menšiny, tak tohle zadlužování a vysávání přes nesplatitelné úroky není nic překvapivého. Oni to mají za staletí vyzkoušené! Za tuhle Ukrajinu mají Češi mrznout a umírat? Nebo se postaví na odpor té globální hydře a osvobodí se z jejího jha a budou si zase vládnout sami bez věčného globálního parazita?


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *