Přelomový akt v Německu. Psychicky „narušený muslim“, který pobodal ve vlaku náhodné pasažery, prohlášen justicí za islámského teroristu. Co tak najednou?

Sdílet

K přelomovému aktu došlo v Německu v případě útoku muslimského uprchlíka, který loni na podzim pobodal ve vlaku IC mezi Regensburgem a Norimberkem 4 náhodné spolucestující. Poté byl ostatními cestujícími zpacifikován. Všichni pobodaní pasažéři utrpěly těžké zranění a dva byli v ohrožení života. Pachatel (přišel do Německa v roce 2015) byl původně justicí prohlášen za „duševně nemocného“ a místo do vězení šel na psychiatrii. To je v Německu obvyklá cesta, jak zaručit muslimským teroristům rychlé znovu propuštění na svobodu. Oficiálně byl uprchlík prohlášen za syrského válečného uprchlíka, kterého traumatizoval válečný konflikt. Na případ se pomalu začalo zapomínat, jak bývá v islamizovaném Německu zvykem.

Jenže pak došlo k záhadné proměně. Najednou byl uprchlík prohlášen za zcela zdravého a obviněn z islámského terorismu. Také došlo k vyjasnění jeho národnosti Prý se jedná o Palestince, který chtěl přispět ke světovému džihádu a způsobit nevěřícím co největší škodu a utrpění.

Proč najednou došlo k téhle změně? Je to kvůli jeho palestinské národnosti a údajnému antisemitismu? Proč to u Palestince vadí a u muslima ze Somálska, který pobodal 3 ženy, ne? Má snad německá justice pro agresivní muslimské uprchlíky dvoje pravidla?


Sdílet

One Reply to “Přelomový akt v Německu. Psychicky „narušený muslim“, který pobodal ve vlaku náhodné pasažery, prohlášen justicí za islámského teroristu. Co tak najednou?”

  1. je to jasne, lze to prpagandisticky pouzit pro oduvodneni dalsich kradezi uzemi v Palestine pejzatymi zlodeji.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *