V Rakousku je už 25% cizinců, výměna obyvatelstva v plném proudu. Podvolíme se stejnému osudu?

Sdílet

Podle nově zveřejněných statistických údajů žilo v Rakousku koncem minulého roku 2,24 mil obyvatel, které mají zahraniční původ. To je celkem 25,4% z celkové rakouské populace. Oficiálně je nejvíc přistěhovalců z Rumunska 138.000 (většinou Cikáni), dále ze Srbska 122.00, Turecka 118.000 následováni Bosňaky, Chorvaty, Syřany a Ukrajinci. Podle odhadů je asi 40% z těchto cizinců muslimského původu. Tolik oficiální statistika. jenže pohled do ulic říká ještě něco jiného. Existují již celé čtvrtě velkých měst (Vídeň, Salzburg, Linec, Graz), kde bílí Rakušané již léta nežijí. V MHD během dne potkáte často pouze barevné imigranty.

Je jasné, že struktura rakouského obyvatelstva se rychle mění. Ve školách začínají převažovat barevné děti, které často neovládají němčinu. Na tomto vývoji se aktivně podílely všechny mainstreamové politické strany snad s výjimkou FPO (Svobodní). Přitom nikdy se neptaly voličů Rakušanů, zda podobné změny chtějí? Jednaly rakouské politické elity na něčí pokyn, nebo se jednalo o samovolný proces? Na to si moudrý čtenář dokáže odpovědět jistě sám.

Situace u nás doma ale směřuje stejným směrem. Po přísunu ukrajinských „válečných uprchlíků“ žije v zemi již nejméně 1,2 mil cizinců, tedy více než 10% z celkové populace. Ukrajinci se s počtem více než 600.000 tisíc („váleční uprchlíci“ + již v ČR pracující Ukrajinci) stali vedoucí menšinou. Následováni Slováky (asi 250.000) a Vietnamci (ca 100.000). Oficiální čísla jsou sice trochu jiná, ale zde se bavíme o realitě a oficiální čísla je nutné v případě imigrace brát s rezervou. Snaha o výměnu bílého obyvatelstva ze strany globální finanční oligarchie je realitou, ČR není v tomto plánu výjimkou. Budou se Češi tomuhle perverznímu plánu globalistů a jejich domácí 5. kolony bránit, nebo se mu podvolí a budou zničeni?


Sdílet

One Reply to “V Rakousku je už 25% cizinců, výměna obyvatelstva v plném proudu. Podvolíme se stejnému osudu?”

  1. Nikdo se nás nebude ptát , z Německa a Rakouska nám je nakonec nastrkají , většina Ukrajinců už tu zůstane !

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *