V Německu budou opakovat loňské parlamentní volby. Volební podvody liberálně demokratických stran byly příliš okaté

Sdílet

Spolková vláda (koalice Sociální demokracie, Zelení a FDP-Svobodní) plánuje částečné opakování loňských parlamentních voleb ve 400 berlínských volebních obvodech. Oficiálním důvodem je „chaos“ při volbách. Ve skutečnosti se jednalo o tak masivní volební podvody vládnoucí liberálně demokratické mašinerie, že i prorežimní media opatrně ukazovala na „volební nesrovnalosti“. Volební účast byla mnohdy více než 100%, často chyběly volební lístky opozičních stran, jiné volební lístky byly zase neplatné atd. (psali jsme zde).

Spolkový sněm bude o zvláštním zákoně hlasovat v říjnu a opakované volby by měly být v roce 2023. Otázkou je, zda se volební podvody v jiných částech země podaří natrvalo ututlat, či se budou muset opakovat volby i tam.

Výše uvedené volební podvody nejsou v liberálních demokraciích nic nového. Respektive liberální demokracie se drží u moci pouze pomocí volebních podvodů již řadu let. Stačí si připomenout „zvolení“ amerického prezidenta Bidena. Opakované prezidentské volby v Rakousku. Podivné prezidentské volby na Slovensku a zázračný úspěch koalice SPOLU v ČR.

Co z toho plyne pro Čechy? Změna režimu není u voleb možná. Liberální demokracie je de facto totalita, která neumožňuje změnu režimu pomocí svobodných voleb. Volby sice formálně probíhají, ale jsou falšovány způsobem, že si nijak nezadají s banánovými republikami. Je opravdu groteskní, když se liberální demokraté pohoršují nad průběhem voleb v jiných zemích, když sami se u moci drží mnohdy ještě horšími podvody než nějaký „prezident“ v Latinské Americe.

Jaké možnosti změny národu nepřátelského režimu tedy zbývají? „Sametová revoluce“, ozbrojený konflikt? Liberálně demokratický režim se sám moci nevzdá, ani kdyby neměl mandát od jediného voliče. Nejstarší mafie světa, která za ním stojí, se považuje za majitele Čechů a jejich země. Češi se tedy budou muset postavit především jí, nejenom jejím místním souputníkům a loutkám. Kolik Čechům ale zbývá času, když je v plánu jejich zotročení, fyzická likvidace a nahrazení dovezenými imigranty z Afriky a Asie?


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *