Volební skandály z Berlína se šíří dál. Může liberální demokracie existovat bez volebních podvodů?

Sdílet

Poslední zemské a spolkové volby se (nejenom) v Berlíně nesly v duchu masivních volebních podvodů. Účast 150% všech voličů ze 100% možných, chybějící hlasy, manipulace s lístky atd. to bylo jen pár ukázek, jak fungují volby v liberální demokracii 21. století. Media a establishment se obrnily mlčením a na ruku jim šly zatím i „nezávislé“ soudy, ale ne všechny. Proto vše se ututlat nedalo.

Obzvlášť patrné to bylo v hlavním městě Berlíně. Tak se liberálně demokratické falšování voleb rozvinulo do obřích rozměrů. Nyní vycházejí najevo další podrobnosti. Například ve čtvrti Friedrichshain rozdávali úředníci falešné volební lístky a ty pak byly prohlášené za neplatné (drzý volič zkrátka nevolil ty správné kandidáty). Soudy už zpochybnily výsledky z 2 257 volebních místností. Zpětně to výsledky voleb vliv mít nebude, to liberálně demokratický politik nedopustí, ale jen to potvrzuje, že legitimita liberálně demokratických politiků nepochází ze svobodných voleb. Vždyť podobně skandálním způsobem se volby falšují v USA, Rakousku, Francii atd. atd.

I poslední parlamentní volby v ČR vzbuzují velké pochybnosti. Vždyť koalice Spolu získala skoro 29%, ačkoliv jí spřátelené „výzkumy“ veřejného mínění dávali pouze kolem 21%. To se stalo po roce 1989 poprvé, aby havlistické strany získaly ve volbách více hlasů, než jim přisuzovaly „jejich“ výzkumy. Také proto okamžitě začaly prosazovat korespondenční volby, aby si volby už mohly falšovat zcela otevřeně.

Z výše uvedeného plyne, že změna politického systému nemůže být dosažena u voleb. Ty jsou již předem ovlivněné a páni, kteří řídí místní loutky to nikdy nepřipustí. Nad tím by se měl každý demokrat a vlastenec zamyslet a vzít to na vědomí a přestat naříkat nad „voličem“. Volič již leta je jen na ozdobu a i kdyby 99% Čechů volilo antisystémovou opozici, tak přesto oficiálně vyhrají síly „pravdolásky“.


Sdílet

3 Replies to “Volební skandály z Berlína se šíří dál. Může liberální demokracie existovat bez volebních podvodů?

  1. liberalni demokracie? Aniz si to autor uvedomuje, pouziva levicaky zamerne zavedenou zamenu pojmu, v USA si zacli rikat liberalove protoze levicaci, socialisti nebo komousove to by u volice asi netahlo. Autor by se mel seznamit s vyznamem pojmu liberal, liberalismus, soucasny system nema s liberalismem naprosto nic spolecneho. Pokud jde o volby, naprosta vetsina populace dosud nepochopila jak to funguje, zcela jiste se volbama neda nic zmenit. Scenar je vzdy stejny, jakmile jsou vladnouci loutky Kosher Nostra definitivne proflaknute, zacne rovnez loutkami Kosher Nostry infiltrovana opozice hlasat hesla ktere chce volic slyset, jakmile prevezme vladu, pokracuje v politice te predchozi, pokud nekdo zalozi novou stranu dosadi tam Kosher Nostra okamzite sve trojske kone a vysledek je opet stejny. Paradni priklad byl kdyz v UK byl premierem zid Cameron,jeho ministr zid Miliband mel brachu ktery byl sefem „opozicni“ Labour partaje, volby tedy vubec nehraly zadnou roli tam jde jen o koryta, politika se nemeni. Podobne to funguje ve vsech NATO guberniich, CR nevyjimaje. Neni to ale tak beznadejne jak se zda, system se zcela nevyhnutelne polozi z duvodu eokonomickych, pejzata mafie se diky sve aroganci a nenazranosti vmanevrovala do situace, kterou nelze kontrolovane ustat, prohnily bankovni a penezni system poleti do komina. Otazka je jen co si pak ekonomicky negramotny ovcan necha nabulikovat, bude zase kvicet po tom starem dobrem socialismu?

    1. Absolutne ,cely tento system zavedeny hebelsteiny funguje pro ne zcela bezchybne . Diky neznalosti masy lidi cekaji pokorne na drobky ktere utrousi .Cisla bilionaru se za posledni leta tak zvysily ze je to neuveritelne Vse z bursy opet jejich domena .Utecha je pro mladou generaci v tom ze vse se opakuje a v tom pripade i jejich konec jejich parasitniho zivota. Cela fraska Ukraina je jen pokracovanim barevnych revoluci a porad jede vse dokola . „Fialovy “ hnus kam se clovek podiva buzeranti diktuji spolecnosti jak vyucovat deti v nejohenejsim veku jejich prasarny verejne .Idioty s detmi na ramenou mavaji hejnum odpornych individui polonahatym ktere vedou politicni parasiti v cele -viz Shapiro v Praze a vsude jinde po svete kde jsou dosazeni puppets dohlizitele.Melounovita hlava v LA a taktez i jinde.Sodoma gomora na tu verbez a ne jen ty nove nestovice z herpizu a obcovani buzerantu

      1. to vse je samozrejme zamereno na jeden hlavni cil, likvidaci narodnich statu a nadvlada z jednoho bodu. Pokud se jim podari znicit instituci rodiny, budou narodni staty nasledovat. Proto ty prasarny a jejich povyseni na stejnou uroven s rodinou. Nastesti, jak jsem uz rekl, to s tim padelanim masivne prepiskli a nejpozdeji nekdy kolem 2008 byl prekrocen bod, kdy uz nebude mozno vratit vse zpet a udrzet tu gigantickou kreditni bublinu pod kontrolou, proste neexistuje zadna metoda krome vyhlaseni bankrotu, jak to zlikvidovat. Stoji zady ke zdi a je zcela jedno co tajtrlici centralnich bank udelaji, vysledek bude stejny, kolaps.Rozdil je akorat v poradi jak se to polozi, pokud se navysovanim urokovych sazeb pokusi inflaci zablokovat, zhrouti se financni trhy a cely system v deflacni spirale, pokud budou pokracovat dal v monetizaci dluhu, dojde k hyperinflaci ala Weimarska republika 1923 a bochnik chleba bude stat miliardy, v takovem pripade bude hlavni starost pejzatych padelatelu, neviset na nejblizsi lampe. Faktem je ze jejich veskere nedavne akce jsou znamkou totalni paniky, corona a klima saskarna mely hlavni cil, prinutit vetsinu statu k emisi dalsich bilionu $ novych dluhu, bez kterych by bankovni bilance uz davno proletly kominem. Bude to ovsem pouze mensi odklad.Dobra ukazka jak zoufali uz ti tajtrlici jsou, je graf penezniho objemu USA M1.
        https://fred.stlouisfed.org/series/M1SL

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *